ADVERTISEMENT

Έκλαιγα κρυφά γιατί έπρεπε να κρύψω κάτι για το οποίο ντρεπόμουν


Με μια προσωπική εξομολόγηση-outing έκλεισε την ομιλία του στη Βουλή ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας. 

Ο εισηγητής του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο αποκάλυψε ότι γεννήθηκε στη δεκαετία του ’50 στην Αθήνα και από μικρός κατάλαβε ότι κάπου διέφερε: “το κατάλαβα στα μουσεία που τόσο αγαπώ καθώς προσκολλόμουν στα ανδρικά αγάλματα και όχι στα γυναικεία. Έκλαιγα κρυφά γιατί έπρεπε να κρύψω κάτι που ντρεπόμουν για αυτό” είπε ο κ. Μπιμπίλας.

Εν μέσω χειροκροτημάτων από πολλές πτέρυγες της Βουλής συνέχισε: “Έγινα ένα εσωστρεφές και μελαγχολικό παιδί που έγραφε ποιήματα.Μεγάλωσα όμως και έκανα σπουδαίους συντρόφους. Αυτοί οι σπουδαίοι σύντροφοι και τα αδέρφια μου είναι πλέον η ακριβή μου οικογένεια. Αυτά τα κρυφά μου δάκρυα με οδηγούν στα 68 μου να αγωνίζομαι για να μην κλάψουν άλλα παιδιά . Επιτέλους είμαστε όλοι άνθρωποι”. 

Απευθυνόμενος στα έδρανα των βουλευτών τους κάλεσε να φανταστούν αν περνούσε ο ίδιος αυτά ως ένα παιδί της πόλης τι περνούσαν τα παιδιά της επαρχίας και πως πολλά από αυτά μπορεί να ήρθαν στην Αθήνα και να κατέληξαν στους δρόμους και στη Συγγρού. “ Αύριο μπορεί και τα δικά σας παιδιά να χύνουν κρυφά δάκρυα. Αγωνίζομαι ώστε κανένα παιδί να μη ξαναχύσει κρυφά δάκρυα. Να μην απέχετε από την ψηφοφορία”.





Πηγή

www.real.gr

Next Post