Ανδρέας Λοβέρδος στον realfm 97,8: Το ΚΙΝΑΛ απέτυχε – Πρέπει να επιστρέψουμε με το ΠΑΣΟΚ, όχι στο ΠΑΣΟΚ | ενότητες, πολιτική


Ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε στον realfm 97,8 ότι “ο Ελπιδοφόρος είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας της Εκκλησίας. Εν προκειμένω έσφαλε, παρά το γεγονός ότι μπορεί να είναι κατανοητές οι ιδιαιτερότητες στη συμπεριφορά και τη διαχείριση των θεμάτων που έχει ένας ιερωμένος αυτού του επιπέδου, με μια Ά μορφής σύνδεση με την Τουρκία, χειρίστηκε το θέμα λανθασμένα”.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα πρόσθεσε ότι “δεν θα τον αποκεφαλίσει κανείς με την έννοια της οριστικής του διαγραφής, αλλά εντοπίζει το λάθος για να προχωρήσουμε μπροστά”.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι “επιμένω ότι το ΠΑΣΟΚ μεγαλούργησε μέσα από τις αντιπαραθέσεις και τις συγκρούσεις. Όποιος φοβάται τη διαφωνία και την αντιπαράθεση δεν μπορεί να είναι κομμάτι αυτού του κόμματος”.

“Να σεβαστούμε ο ένας τον άλλον και να προχωρήσουμε σε μια πολιτική πορεία, σε μια πολιτική αντιπαράθεση χωρίς προσωπικές αιχμές, χωρίς πράγματα που μειώνουν την ποιότητα του χώρου. Εγώ θα το υπηρετήσω αυτό” ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με τη διαδικασία για την προεδρία του κόμματος.

“Το ΚΙΝΑΛ απέτυχε. Ενώθηκαν τρία κόμματα, αφού έφυγε ο κ. Θεοδωράκης, και τελικά στις εκλογές αθροίστηκαν τα ποσοστά τους και προέκυψε το 8%” πρόσθεσε.

“Λίγο ΠΑΣΟΚ δεν βοηθάει. Ή ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ” διευκρίνισε.

Ανδρέας Λοβέρδος: Το θέμα των χρεών δεν το φοβάμαι καθόλου

“Το θέμα των χρεών δεν το φοβάμαι καθόλου. Υπάρχουν νομικά οι τρόποι να το χειριστούμε, χωρίς ένα ΑΦΜ να καθιστά αιχμάλωτο σε χαμηλά ποσοστά ένα πολιτικό κόμμα. Θέλω οι πολίτες που θα με προτιμήσουν να μου έχουν εμπιστοσύνη στον τομέα αυτό. Ξέρω τι κάνω και τι λέω” συμπλήρωσε.

“Το ένα θέμα είναι το όνομα. Πρέπει να επιστρέψουμε με το ΠΑΣΟΚ, όχι στο ΠΑΣΟΚ. Το δεύτερο είναι να έχουμε αλλαγή ηγεσίας, γιατί 6,5 χρόνια έχουμε την παρούσα ηγεσία, έγιναν φιλότιμες και δυνατές προσπάθειες, η απόδοση ήταν αυτή. Άρα υπάρχει μια ανάγκη για αλλαγή” υπογράμμισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

“Το κόμμα πρέπει να είναι πατριωτικό, όπως ήταν από την αρχή, μεταρρυθμιστικό και προοδευτικό. Οι αλλαγές αυτές που πρέπει να γίνουν είναι σημαντικές” είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αν μετεκλογικά θα συνεργαζόταν αν εκλεγεί πρόεδρος με τη ΝΔ απάντησε “είναι ευθεία προσβλητική βολή του κ. Τσίπρα και είναι φημολογία που προέρχεται από συνεργάτες μιας υποψηφιότητας. Την αποκρούω ως συκοφαντική και προσβλητική, ανάξια λόγου, μια ανοησία που αντιφάσκει με την πορεία, τις δηλώσεις μου, το έργο μου ως υπουργός. Ένας πολιτικός κρίνεται από αυτά που έκανε όταν είχε την εξουσία στα χέρια του”.





Πηγή

www.real.gr

Next Post