Βελόπουλος: Τα κρούσματα αυξάνονται γιατί αυξήθηκαν τα τεστ | ενότητες, πολιτική


Πιστός στη γραμμή της άρνησης του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό εμφανίστηκε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Παρά το γεγονός ότι δήλωσε πως δεν είναι αντιεμβολιαστής ο κ. Βελόπουλος χαρακτήρισε αμφιβόλου ποιότητας τα εμβόλια για τον κορωνοϊό τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Η Ελληνική Λύση είναι εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού με ένα αμφιβόλου ποιότητας εμβόλιο. Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές αλλά η φωνή της λογικής. Γιατί είμαστε επιφυλακτικοί; Μας λέγατε για το Ισραήλ και το Pfizer. Βλέπετε τι γίνεται τώρα στο Ισραήλ που μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι; Πρέπει να εμβολιαστούν όλοι; Η Παπαευαγγέλου δεν μπορεί να αποκλείσει παρενέργειες.  Μην τολμήσετε να κάνετε το χειρότερο απ’ όλα. Να επιβάλλετε στα σχολεία εμβόλια. Έμμεσα υποχρεωτικά» είπε.

 «Από εχθές έχουμε κρεσέντο παραπληροφόρησης. Αυξάνονται τα κρούσματα λένε τα κανάλια. Ε βέβαια όταν αυξάνεις τα τεστ αυξάνονται και κρούσματα» πρόσθεσε, ενώ απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ζήτηση να μην αποσύρει μέτρα στήριξης και  επιδόματα σε όσους αρνηθούν να εμβολιαστούν.





Πηγή

www.real.gr

Next Post