ADVERTISEMENT

Δένδιας: Επισκέφθηκε επιτηρητικά φυλάκια στο Καστελλόριζο


Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας, επισκέφθηκε σήμερα, Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου, επιτηρητικά φυλάκια της περιοχής ευθύνης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) στο νησιωτικό σύμπλεγμα Μεγίστης.

Τον κ. Δένδια ήταν συνόδεψεο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη, ο διοικητής της Ανώτερης Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) αντιστράτηγος Εμμανουήλ Θεοδώρου και ο διοικητής της 95 (ΑΔΤΕ) υποστράτηγος Εμμανουήλ Χατζή. Ο κ. Δένδιας επισκέφτηκε κατ’ αρχάς το φυλάκιο Στρογγύλης, όπου παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Ο υπουργός αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη και τους οπλίτες και τους ευχαρίστησε για την υπηρεσία τους στην πατρίδα. Στη συνέχεια, ο κ. Δένδιας μετέβη στο φυλάκιο της Ρω, όπου ευχήθηκε επίσης στα στελέχη και τους οπλίτες που υπηρετούν σε αυτό. Κατά την επίσκεψή του, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της «Κυράς της Ρω» Δέσποινας Αχλαδιώτη.

Ο κ. Δένδιας μετέβη ακολούθως στη Μεγίστη, όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Νίκος Ασβέστης και θα παρακολουθήσει σήμερα το βράδυ την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ





Πηγή

www.real.gr

Next Post