Επίθεση του ΜέΡΑ 25 στον υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη | ενότητες, πολιτική


«Οι άνθρωποι στην κυβέρνηση, δεν είναι απλώς εγκληματικά υπεύθυνοι για την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ και την οικονομία της χώρας, είναι και τρομερά ξεδιάντροποι», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μ. Κριθαρίδης. 

Με τη φράση αυτή ο κ. Κριθαρίδης απαντά σε δήλωση του υπουργού Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη, ότι «μεταλλάξεις, πορείες και ελλιπής εφαρμογή των μέτρων» ευθύνονται για την πίεση που δέχεται σήμερα το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Απευθυνόμενος στον υπουργό Επικρατείας, ο κ. Κριθαρίδης θέτει τα ακόλουθα ερωτήματα: «Κύριε Γεραπετρίτη, ευθύνονται δηλαδή οι πολίτες για την πίεση στο ΕΣΥ και όχι η κυβέρνηση σας που ένα χρόνο τώρα δεν έχει ενισχύσει ουσιαστικά τον δημόσιο τομέα υγείας μη τυχόν και πληγούν τα συμφέροντα των φίλων σας, των ολιγαρχών του ιδιωτικού τομέα υγείας; Φταίνε οι πολίτες που δεν έχετε επιτάξει ακόμα και σήμερα τις ιδιωτικές κλινικές; Που δεν έχετε προσλάβει ένα χρόνο τώρα έστω έναν μόνιμο γιατρό ή νοσηλευτή; Που δεν έχετε κάνει τίποτα για τον συνωστισμό στα μέσα μεταφοράς και για μέτρα προστασίας στους χώρους εργασίας; Φταίνε οι πορείες και η ελλιπής εφαρμογή των μέτρων που ανοίξατε, όπως ανοίξατε τον τουρισμό και τα σχολεία;».





Πηγή

www.real.gr

Next Post