Εύα Καϊλή: Δύο ώρες έπαιζε με την κόρη της στη φυλακή | ενότητες, πολιτική


Η Εύα Καϊλή είδε την κόρη της στη φυλακή και η ιταλική εφημερίδα La Repubblica έφερε στο φως περισσότερες λεπτομέρειες για την συνάντησή τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συνάντηση ξεκίνησε στις 16:20 και ολοκληρώθηκε στις 19:20 το απόγευμα της Παρασκευής και στις φυλακές Χάρεν η κόρη της Εύας Καϊλή, που είναι περίπου δύο ετών, μαζί με τον παππού της, Αλέξανδρο Καϊλή, έφτασαν με ταξί.

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σύμφωνα με τη La Reppublica, δήλωσε ότι η Καϊλή «είναι χαρούμενη που ξαναείδε το παιδί μετά από έναν μήνα». «Μητέρα και κόρη έπαιξαν μαζί για περίπου δύο ώρες και 20 λεπτά. Το δωμάτιο ήταν πολύ ωραίο και δεν φαινόταν ότι είναι μέσα σε φυλακή», πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος. Ο δικηγόρος ανακοίνωσε, επίσης, ότι μέσα στις επόμενες ημέρες η κόρη της Εύας Καϊλή θα επιστρέψει στις φυλακές για να συναντήσει ξανά τη μητέρα της.

Η Καϊλή είχε κάνει αίτημα να συναντήσει την κόρη της μέσω του δικηγόρου της, το οποίο έγινε δεκτό από τις Αρχές των φυλακών Χάρεν. Ένα αρχικό αίτημα, από την άλλη, απορρίφθηκε, -η Reppublica αναφέρει ότι αυτό έγινε πιθανότατα για λόγους που σχετίζονται με την έλλειψη προσωπικού την περίοδο των διακοπών. Η εφημερίδα προσθέτει ότι στη συνάντηση πρέπει να παρευρίσκονται δύο ψυχολόγοι.

Υπενθυμίζεται ότι η Εύα Καϊλή παραμένει υπό κράτηση στις φυλακές Χάρεν των Βρυξελλών, κατηγορούμενη για πρωταγωνιστική συμμετοχή στο γνωστό σκάνδαλο Qatargate, που συνταράσσει το Ευρωκοινοβούλιο.

 





Πηγή

www.real.gr

Next Post