Εύα Καϊλή: Νέες αποκαλύψεις για τα χρήματα που πήγαιναν στο σπίτι της | ενότητες, πολιτική


Η φύλαξη των χρημάτων του Παντσέρι στο σπίτι της φέρεται να ξεκίνησε πριν από την πανδημία του κορωνοϊού, σύμφωνα με πληροφορίες.

Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του Κατάρ που συγκλονίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα τα νέα στοιχεία έχουν να κάνουν με τα εντάλματα σύλληψης της κόρης και της συζύγου του Αντόνιο Παντσέρι, τον οποίο φαίνεται ότι η σύζυγός του καθοδηγούσε για το πώς θα «ξέπλενε» τα χρήματα που λάμβανε από το Κατάρ και το Μαρόκο.

Η φύλαξη των χρημάτων του Παντσέρι στο σπίτι της Εύας Καϊλή φέρεται να ξεκίνησε πριν από την πανδημία του κορωνοϊού, όπως η ίδια τόνισε στην κατάθεσή της.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στην κατάθεσή της η Εύα Καϊλή δήλωσε ότι  τα χρήματα δεν ήταν του συζύγου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι. Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις ή τουλάχιστον δεν εξήγησε, πώς είναι δυνατόν να μην γνώριζε τι κρυβόταν πίσω από τον πακτωλό χρημάτων που έφερνε για φύλαξη στην οικία της, ο σύζυγός της.

Την ίδια ώρα, νέες εξελίξεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών, καθώς στις 19 Ιανουαρίου η Εύα Καϊλή θα βρεθεί αντιμέτωπη εκ νέου με τις βελγικές Αρχές, αναφορικά με το αίτημα αποφυλάκισής της.

 





Πηγή

www.real.gr

Next Post