Εύα Καϊλή: Ψήφισε υπέρ του Κατάρ σε επιτροπή στην οποία δεν ήταν μέλος – Το έγγραφο που την «καίει» | ενότητες, πολιτική


Έγγραφο που δείχνει ότι η Εύα Καϊλή ψήφισε θετικά για το Κατάρ σε επιτροπή στην οποία κανονικά δεν θα έπρεπε να συμμετέχει ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Συγκεκριμένα το έγγραφο ψηφοφορίας που έλαβε χώρα στην επιτροπή Libe του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στην οποία η Εύα Καϊλή δεν είναι μέλος αλλά παρ’ όλα αυτά συμμετείχε στη διαδικασία ψηφοφορίας, έφερε στη δημοσιότητα το Mega.

Η ψηφοφορία έγινε την περίοδο που η Εύα Καϊλή έκανε την αμφιλεγόμενη δήλωση πως το «Κατάρ είναι πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η απορία των ευρωβουλευτών της επιτροπής ήταν μεγάλη αναφορικά με την παρουσία της κας Καϊλή, επισημαίνοντας πως η ίδια καθόταν στα πίσω έδρανα προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή.

Στο τέλος της διαδικασίας συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε μία παραπάνω ψήφος. Όταν αντιλήφθηκαν ότι η ψήφος ήταν της κας Καϊλή, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα προκειμένου να μην εκτεθεί δημοσίως δήλωσε πως η Ελληνίδα ευρωβουλευτής αντικατέστησε τη Γερμανίδα ευρωβουλευτή Μπριγκίτ Σίπελ, η οποία τελικά απέσυρε τη δική της ψήφο.

 





Πηγή

www.real.gr

Next Post