• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, 20:36
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Πολιτική

«Η χώρα ζει την πιο βαθιά θεσμική κρίση των τελευταίων δεκαετιών με ευθύνη Μητσοτάκη»

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
31 Μαρτίου 2025
στα Πολιτική
Share on FacebookShare on Twitter


«Η χώρα ζει την πιο βαθιά θεσμική κρίση των τελευταίων δεκαετιών με ευθύνη Μητσοτάκη» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, κατά την διάρκεια της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

«Οι Ενώσεις δικαστών και δικηγόρων κινούνται έναντι στη -διορισμένη από τον Μητσοτάκη- ηγεσία του Αρείου Πάγου. Με τον χειρισμό της προανακριτικής επιτροπής, η Ν.Δ. μεθοδεύει τον υποβιβασμό του κοινοβουλίου. Με την επιλογή ενός στενά κομματικού Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης άνοιξε τον δρόμο για τη συγκέντρωση των εξουσιών στο πρόσωπό του» συμπλήρωσε.

Και τόνισε: «Αυτά αποτελούν ζητήματα γενικευμένου συναγερμού για τις προοδευτικές δυνάμεις. Και, βεβαίως, καμία από τις δυνάμεις αυτές δεν πρέπει να υποκύψει σε λαϊκισμό με ακροδεξιά φύτρα».

Για το θέμα των συνεργασιών, ο κ. Παππάς είπε ότι «σωστά ο Σωκράτης Φάμελλος διατύπωσε την πρόταση για συνεργασίες. Είναι ψηφισμένη μας πρόταση. Η θέση για νέο φορέα δεν είναι. Είμαστε υπέρ των συνεργασιών. Στη βάση σαφούς προγράμματος. Για να ξέρει ο λαός τι θέλουμε και γιατί κάποιος συμπορεύεται ή δεν συμπορεύεται μαζί μας».

«Συνυπογράφω την πρόταση Μουζάλα, που μεταξύ άλλων λέει ότι τα προγραμματικά μας θεμέλια πρέπει να περιλαμβάνουν: Δημόσια τράπεζα, ΔΕΗ υπό δημόσιο έλεγχο, δημόσιο διυλιστήριο, φορολόγηση των υπερκερδών, αντιμετώπιση του στεγαστικού, την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, την αύξηση των δαπανών για την Παιδεία και την Υγεία στο επίπεδο του μ.ό. της Ε.Ε» πρόσθεσε.





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Συγκινητική η παρέλαση στο Μπόουλινγκ Γκριν της Νέας Υόρκης

Next Post

Η πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης που ίδρυσε, τον κατηγορεί για εκφοβισμό και παρενόχληση

Next Post

Η πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης που ίδρυσε, τον κατηγορεί για εκφοβισμό και παρενόχληση

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.