ΚΙΔΗΣΟ: Εξαγόραζαν τον θάνατο με τριχίλιαρα και ο πρωθυπουργός συγκαλύπτει και συνεχίζει τις πελατειακές πρακτικές | ενότητες, πολιτική


Με αιχμές για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όπως και για την κυβέρνηση της ΝΔ το 2007, τo Kίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών σχολίασε τα γεγονότα που οδήγησαν στην παραίτηση του Σπήλιου Λιβανού.

«Θλίψη και αγανάκτηση, είναι δύο λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τα όσα έγιναν γνωστά, σχετικά με την απόφαση του πρωθυπουργού να ζητήσει την παραίτηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιου Λιβανού, αναφέρει το ΚΙΔΗΣΟ σε ανακοίνωσή του.

«Ο ‘μεταρρυθμιστής’ και ‘κεντρώος’ Πρωθυπουργός, αντί να ζητήσει συγνώμη από τον Ελληνικό λαό, όχι μόνο για τη συμπεριφορά και των δύο πρωταγωνιστών των κυνικών, απαράδεκτων και προσβλητικών σκηνών που εκτυλίχθηκαν στη Σπάρτη, αλλά και για τις απάνθρωπες και καταδικαστέες συμπεριφορές κυβερνήσεων του κόμματός του στο παρελθόν, τότε που εξαγόραζαν τον θάνατο και την καταστροφή με τριχίλιαρα, κάνει τα πάντα προκειμένου να συγκαλύψει τις πελατειακές πρακτικές, με τις οποίες, όχι μόνο δεν διαφωνεί, αλλά και συνεχίζει ανερυθρίαστα».

Το ΚΙΔΗΣΟ καταλογίζει δεκαπέντε χρόνια αλλεπάλληλων καταστροφών με ευθύνη κυβερνήσεων της ΝΔ, καθώς σημειώνει ότι «δεν αποδεικνύονται τελικά αρκετά για να γίνουν τα παθήματα μαθήματα».

«Αλήθεια, όλοι αυτοί οι υπέρμαχοι της ‘μεταρρυθμιστικής’ πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ, τι επιχείρημα θα κατασκευάσουν τώρα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα;» υπογραμμίζει το κόμμα στην ανακοίνωσή του.





Πηγή

www.real.gr

Next Post