Κριθαρίδης: Να σταματήσει το αίσχος της εγκατάλειψης και υποχρηματοδότησης του αθλητισμού της χώρας | ενότητες, πολιτική


«Πρέπει να σταματήσει το αίσχος της εγκατάλειψης και της υποχρηματοδότησης του αθλητισμού στη χώρα μας, ειδάλλως κάθε επόμενος κυβερνητικός πανηγυρισμός θα είναι τουλάχιστον υποκριτικός», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης σχολιάζοντας δηλώσεις του αθλητή της άρσης βαρών Θόδωρου Ιακωβίδου.

Ο κ. Κριθαρίδης επισημαίνει ότι οι χθεσινοβραδινές δηλώσεις του αρσιβαρίστα Θόδωρου Ιακωβίδη έρχονται να προστεθούν στα όσα επεσήμανε ο χρυσός ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος και να επιβεβαιώσουν την εικόνα της υποχρηματοδότησης και εγκατάλειψης του αθλητισμού, των αθλητών και των αθλητριών από το μνημονιακό ελληνικό κράτος -θυμόμαστε αντίστοιχα τις εγκαταστάσεις όπου έκανε προπονήσεις η ‘Αννα Κορακάκη επί της προηγούμενης και γενικά όλων των προηγούμενων Κυβερνήσεων.

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 υπογραμμίζει ότι «δεν μπορεί ο κ. Αυγενάκης και ο κ. Μητσοτάκης να θυμούνται τον αθλητισμό μόνο όταν οι αθλήτριες και οι αθλητές μας με αυταπάρνηση και αυτοθυσία πετυχαίνουν εξαιρετικά επιτεύγματα τη στιγμή που η πολιτεία είναι παντελώς απούσα και τους έχει αφήσει αβοήθητους και κυριολεκτικά στη μοίρα τους».





Πηγή

www.real.gr

Next Post