Κωνσταντινόπουλος στον Realfm 97,8: Τα «σκίζουμε τα μνημόνια» και τα Ζάππεια τα έχει πληρώσει η χώρα- Το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει τέτοια | ενότητες, πολιτική


Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Κάτια Μακρή δήλωσε ότι “η καθυστέρηση της κυβέρνησης να αντιμετωπίζει προβλήματα, δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα στην κοινωνία πχ η μείωση στο ΦΠΑ στα βασικά αγαθά έχει τεθεί εδώ και 4 μήνες και τώρα λένε ότι αρχίζουν να το σκέφτονται”.

“Δυστυχώς αν και έχουμε μια εξωγενή κρίση, η κυβέρνηση με τον τρόπο που την χειρίστηκε όλο αυτό το χρονικό διάστημα προκάλεσε την επιδείνωση. Αυτή η πραγματικότητα φαίνεται τώρα στις επιχειρήσεις, στα νοικοκυριά, στον αγροτικό τομέα, φαίνεται παντού” πρόσθεσε.

“Τα σκίζουμε τα μνημόνια, τα Ζάππεια, όλα αυτά, τα έχει πληρώσει η χώρα. Το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει τέτοια” υπογράμμισε. “Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας είναι πρωταθλητές στο να ζητάνε εκλογές όταν είναι στην αντιπολίτευση. Το πρόβλημα τα τελευταία 10 χρόνια είναι το αποτέλεσμα της διακυβέρνησής τους. Το πρόβλημα δεν είναι του ΠΑΣΟΚ, είναι αν η χώρα θέλει να ξαναζήσει αυτά” είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

“Εκλογές ζητάς, τζάμπα είναι. Το πρόβλημα είναι ότι όταν ζητάς εκλογές και μετά απογοητεύεις τον κόσμο και καταλήγουμε στο αδιέξοδο. Οι πολίτες θέλουν να γυρίσει ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης; Εμείς δεν θέλουμε να γυρίσουν, μας ενδιαφέρει μια σοσιαλδημοκρατική πρόταση που να λύνει τα προβλήματα των πολιτών” επεσήμανε.





Πηγή

www.real.gr

Next Post