• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2026, 23:53
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Πολιτική

Κόντρα Βούλτεψη – Ταγαρά για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αχ, το ΠΑΣΟΚ τα λέει αυτά, τα νεύρα μου»

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
4 Απριλίου 2026
στα Πολιτική
Share on FacebookShare on Twitter


Έντονη αντιπαράθεση σε αρκετά υψηλούς τόνους είχαν σε τηλεοπτικό πάνελ για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ η Σοφία Βούλτεψη και η Κατερίνα Ταγαρά.

Οι τόνοι στη συζήτηση ανάμεσα στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην εκπομπή «ΕΡΤ Επικαιρότητα» ανέβηκαν με αφορμή τις δικογραφίες του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Η ένταση προκλήθηκε όταν η κ. Ταγαρά, αναφερόμενη στις αποκαλύψεις για τη δυσώδη αυτή υπόθεση, υποστήριξε ότι «στα τριάντα χρόνια, όσα σκάνδαλα έχει αποκαλύψει η Ευρωπαία εισαγγελέας δεν τα έχει φέρει ο Έλληνας εισαγγελέας τα τελευταία χρόνια», με τη συγκεκριμένη δήλωση να προκαλεί την έντονη αντίδραση της κ Βούλτεψη, η οποία έσπευσε να τονίσει ότι η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία λειτουργεί μόλις από το 2021.

«Η εισαγγελία υπάρχει από το 2021», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επέμεινε στη θέση της, απαντώντας: «Αυτό που λέω ισχύει», ενώ πρόσθεσε ότι «το ρουσφέτι είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτο».

Όμως, η κόντρα δεν σταμάτησε εκεί, αντίθετα διογκώθηκε, με την κα Βούλτεψη να λέει: «Αχ, το ΠΑΣΟΚ το λέει αυτό, τα νεύρα μου. Εσείς είσαστε του Χρηματιστηρίου και του Κτηματολογίου. Πω-πω».

Τότε, η κ. Ταγαρά αντέδρασε έντονα: «Όχι αυτά σε εμένα. Αυτό ξέρετε να κάνετε τα επτά χρόνια που κάνετε διακυβέρνηση; Συμψηφισμό; Να φύγετε, να έρθουμε εμείς».

Στη συνέχεια η κόντρα διανθίστηκε με αιχμές, ως προς το εάν ένας βουλευτής ή στέλεχος κόμματος σηκώνει το τηλέφωνο για ένα ρουσφέτι, με αμφότερες τις δύο πολιτικούς να επιμένουν ότι εκείνες δεν το κάνουν, με την κ. Ταγαρά να λέει:

«Πώς δεν ρώτησε ο κ. Μητσοτάκης τον Βάρρα τον οποίον έχει στο γραφείο του, τι έγινε με την πρώτη δικογραφία»;

Η κ. Βούλτεψη απάντησε, “δεν περνάνε αυτά».

Στο πάνελ ήταν και ο Δημήτρης Μελίδης, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όσο μιλούσε, οι κ.κ. Βούλτεψη και Ταγαρά εξακολουθούσαν να καβγαδίζουν.





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Ο πρώτος Πάπας εδώ και δεκαετίες που μεταφέρει τον σταυρό στη Μεγάλη Παρασκευή στο Κολοσσαίο

Next Post

Αστυνομικοί άφησαν σακίδιο με όπλα έξω από το σπίτι του δημάρχου του Λονδίνου

Next Post

Αστυνομικοί άφησαν σακίδιο με όπλα έξω από το σπίτι του δημάρχου του Λονδίνου

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.