ΜέΡΑ25: Ο κ. Χαρδαλιάς ντύθηκε «Top Gun» και ανακοίνωσε παράταση σαδιστικών μέτρων που οι πολίτες δικαίως κατήργησαν στην πράξη | ενότητες, πολιτική


Προσωπική επίθεση κατά του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά εξαπέλυσε σήμερα το ΜέΡΑ 25 με επίκεντρο τις ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο κ. Χαρδαλιάς «ντύθηκε όσο πιο Top Gun μπορούσε για να ανακοινώσει άλλη μια παράταση αυταρχικών μέτρων χωρίς κανένα νόημα και κυρίως, χωρίς καμία πρακτική εφαρμογή δεδομένου ότι οι πολίτες δικαίως τα έχουν καταργήσει στην πράξη, και η πολιτεία δικαίως αδρανεί στο να τα επιβάλει».

Προσθέτει ότι ο κ. Χαρδαλιάς «με όλο το στόμφο κομπάρσου που παίζει τον εκατόνταρχο σε ταινία του Τζεφιρέλι για τα Πάθη του Χριστού, ανακοίνωσε μια σειρά αλληλοαναιρούμενων, ακατανόητων, σαδιστικών μέτρων που μόνη λογική εξήγηση έχουν την μετάθεση της ευθύνης για την ανεξέλεγκτη επέλαση της πανδημίας στους πολίτες «που δεν τηρήσανε τα μέτρα».

«Ποια μέτρα και ποιας αποτελεσματικότητας;», διερωτάται το ΜέΡΑ25 και σημειώνει: «Ότι θα μισοανοίξει η εστίαση, τόσο όσο ώστε να μη χρειάζεται να επιδοτούνται πλέον οι καταστηματάρχες, αλλά με τόσους όρους και αστερίσκους που να μην είναι καθόλου θελκτική επιλογή για τους πολίτες. «Θα βγαίνετε, αλλά δε θα διασκεδάζετε. Κομμένη η μουσική, θα μου δίνετε αναφορά με sms, και μόλις πέσει ο ήλιος σπίτια σας» – «κέρφιου» όπως είπε κατά λέξη ο κύριος Χαρδαλιάς, φανερά ελπίζοντας να τον προσέξει το Χόλυγουντ ώστε να αναβαθμιστεί από την Τσινετσιτά».

Το ΜέΡΑ25 ζητά: «Κατάργηση τώρα όλων των αυταρχικών, αναποτελεσματικών μέτρων, τερματισμός στην εργαλειοποίηση των επιστημόνων, και λήψη επιτέλους όλων των απαραίτητων για τους πολίτες, αλλά βλαπτικών για την εξυπηρέτηση μεγαλοσυμφερόντων μέτρων, για την ενδυνάμωση του Τομέα της Υγείας είναι ο μονόδρομος για την κυβέρνηση, αν θέλει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Οτιδήποτε άλλο απλά προσθέτει στα κρίματά της».





Πηγή

www.real.gr

Next Post