• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2026, 8:22
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Πολιτική

Οι ελληνικοί Patriot στη Σαουδική Αραβία προστατεύουν και το επίπεδο ζωής των Ελλήνων και των Ευρωπαίων

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
22 Μαρτίου 2026
στα Πολιτική
Share on FacebookShare on Twitter


Στην κατάρριψη δύο βαλλιστικών πυραύλων του Ιράν από ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία, αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, κάνοντας λόγο για μία «σημαντική ημέρα.

Όπως εξήγησε ο Νίκος Δένδιας, «είχαμε την κατάρριψη των βαλλιστικών πυραύλων από την ελληνική συστοιχία Patriot, η οποία προστατευτεί εγκαταστάσεις της Aramco στη Σαουδική Αραβία και όχι μόνο, καθώς έτσι προστατεύεται και το επίπεδο ζωής των Ελλήνων και των Ευρωπαίων πολιτών».

Σε ομιλία που απηύθυνε στην Αλεξανδρούπολη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε πως όταν απειλούνται εγκαταστάσεις πετρελαίου και όταν δέχονται επιθέσεις αυξάνεται η τιμή του προϊόντος κάτι που «βλάπτει την καθημερινότητα του Έλληνα, του Ευρωπαίου και κάθε πολίτη στον κόσμο».

Ο υπουργός εξέφρασε την μεγάλη του χαρά για το γεγονός ότι βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη τονίζοντας ότι «είναι η μόνη πόλη, στην οποία είναι επίτιμος δημότης».

Ο Νίκος Δένδιας συμμετείχε σε συζήτηση στην Αλεξανδρούπολη με τον πρέσβη, μόνιμο αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ Ουίτακερ, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Μ. Καραταράκης, στο πλαίσιο του 4oυ Φόρουμ για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Όπως είπε ο κ. Δένδιας επρόκειτο για «μια ευκαιρία να συζητήσουμε με τον πρέσβη, μόνιμο αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, M. Ουίτακερ για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή αλλά και για τη συνεργασία των χωρών μας στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ».





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Απειλεί να κλείσει πλήρως τα Στενά του Ορμούζ αν οι ΗΠΑ πλήξουν τις ενεργειακές του εγκαταστάσεις

Next Post

Σοκ στον δρόμο που οδηγεί στο λιμανάκι του Παντοκράτορα Πρέβεζας: Ο δρόμος «κούφωσε» στη μέση – Θανάσιμη παγίδα για οδηγούς και πεζούς

Next Post

Σοκ στον δρόμο που οδηγεί στο λιμανάκι του Παντοκράτορα Πρέβεζας: Ο δρόμος «κούφωσε» στη μέση – Θανάσιμη παγίδα για οδηγούς και πεζούς

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.