Ουδέποτε υπήρξε ραντεβού του κ. Αυγενάκη με τον Αγροτικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης


Τι είπε για την αυριανή συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με εκπροσώπους των αγροτικών μπλόκων

Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ότι ακυρώθηκε κάποιο ραντεβού του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Αγροτών της Αλεξανδρούπολης κατά την επίσκεψή του στην περιοχή, ανέφερε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Κελέτσης μιλώντας στο OPEN και στην ΕΡΤ.

Όπως εξήγησε ο κ. Κελέτσης, η σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας στην Κομοτηνή, ξεκίνησε στις 3.30 μ.μ. και είχε διάρκεια πέρα του αναμενομένου.

«Η συζήτηση με τους θεσμικούς έγινε σε πάρα πολύ ωραίο κλίμα να ανταλλάσσουμε απόψεις πάνω στα αγροτικά ζητήματα», σημείωσε και τόνισε ότι στη σύσκεψη της Κομοτηνής «υπήρχαν και εκπρόσωποι και των συγκεκριμένων αγροτών από την Αλεξανδρούπολη που τοποθετήθηκαν».

Μιλώντας για την αυριανή συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με εκπροσώπους των αγροτικών μπλόκων, ο κ. Κελέτσης επισήμανε ότι προσβλέπουμε σε αυτήν και επισήμανε την φράση του πρωθυπουργού ότι «θα ξύσουμε τον πάτο του βαρελιού». Όπως εξήγησε «αυτό σημαίνει οτιδήποτε περισσότερο είναι από το υστέρημα των Ελλήνων πολιτών και της οικονομίας μας».

Τέλος, έστειλε το μήνυμα προς τους αγρότες ότι παραμένουν ανοικτές οι πόρτες του ΥΠΑΑΤ συμπληρώνοντας ότι «ο διάλογος είναι συνεχής από την πρώτη στιγμή που πήγαμε στο υπουργείο μέχρι και αυτές τις δύσκολες ώρες που έχουμε τα μπλόκα. Η συλλογική διαμαρτυρία είναι απόλυτα θεμιτό δικαίωμα, αρκεί να μη φτάνει στο σημείο να λειτουργεί σε βάρος της κοινωνίας και της οικονομίας».





Πηγή

www.real.gr

Next Post