Πέτσας στον Realfm 97,8: Ο ΣΥΡΙΖΑ κατασκευάζει συνεχώς εχθρούς | ενότητες, πολιτική


Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Realfm 97,8 δήλωσε ότι «δεν ξέρω αν θα έρθουν νέα μέτρα, αλλά έχει σημασία να τηρούμε κάθε μέρα τα υφιστάμενα μέτρα».

 

«Στηρίζουμε τα νοικοκυριά που έχουν ανάγκη» σχολίασε σχετικά με τις ανατιμήσεις.

«Εμείς κάνουμε ότι χρειάζεται για να συγκρατήσουμε το κόστος των ανατιμήσεων στην ενέργεια και θα το κάνουμε για όσο υπάρχει ανάγκη» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για την εξεταστική για την λίστα Πέτσα και για την κριτική ότι δεν κλήθηκε απάντησε ότι «η εξεταστική είναι ένα μέσο κοινοβουλευτικού ελέγχου. Από τις 10 Απριλίου του 2020 έχω δώσει απαντήσεις για τα θέματα αυτού που με αφορά, που είναι η καμπάνια “Μένουμε ασφαλείς, μένουμε σπίτι”, στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Έχω απαντήσει σε 17 ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου και επίκαιρες, άρα όλα τα στοιχεία που ήθελε η αξιωματική αντιπολίτευση υπήρχαν. Στην επιτροπή συμμετείχαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, δεν είδα να υπάρχει κάποια συζήτηση ότι προστέθηκε κάτι καινούργιο από αυτά που ξέραμε, παρά μόνο οι καταθέσεις μαρτύρων που είπαν ότι δεν υπήρχε καμία πολιτική παρέμβαση, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας τεχνοκρατικής κατανομής. Επίσης, τα θέματα που αφορούσαν τις δημοσκοπήσεις νομίζω ήταν μπούμερανγκ για τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Η καμπάνια καταρτίστηκε από τον ανάδοχο, περιμένουμε να δούμε και το πόρισμα της επιτροπής για να κλείσει ένα κεφάλαιο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε παρελκυστικά από την αντιπολίτευση, ακριβώς επειδή δεν έχει να πει κάτι στην κοινωνία, προσπαθεί να κατασκευάζει συνεχώς εχθρούς» κατέληξε.





Πηγή

www.real.gr

Next Post