ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ: Ο κόσμος αποφασίζει για το όνομα | ενότητες, πολιτική


Όπως προανήγγειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης από την Πάτρα, ύστερα από δημοψήφισμα θα αποφασιστεί με ποιο όνομα θα κατέβει η παράταξη στις εθνικές εκλογές.

Μπορεί να κατέβει με νέο όνομα το ΚΙΝΑΛ στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Αυτό προανήγγειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα είπε: «Το όνομα της παράταξης που θα κατέβουμε στις βουλευτικές εκλογές θα το υπογράψουν με την ψήφο τους τα χιλιάδες μέλη μας που θα συμμετέχουν στην διαδικασία της 8ης Μαίου. Θα είναι αυτοί που θα σφραγίσουν για άλλη μια φορά τη νέα περίοδο μετά τον Δεκέμβρη».

Ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι η απόφασή του αυτή για το κομματικό δημοψήφισμα είναι μια δέσμευσή του από τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές. Πρόσθεσε δε ότι για όλες τις μεγάλες αποφάσεις θα προηγούνται αντίστοιχες διαδικασίες με το στήσιμο κάλπης και το κάλεσμα συμμετοχής προς τα μέλη (όχι τους φίλους).

Οι πληροφορίες λένε ότι δίπλα στις κάλπες για την εκλογή νέων Νομαρχιακών και Τοπικών Επιτροπών θα υπάρχει και εκείνη για την επιλογή του ονόματος.

Όπως λένε οι πληροφορίες τρεις επιλογές «παίζουν»: η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ, η «παραμονή» στο ΚΙΝΑΛ ή το όνομα ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη.

Στην εκδήλωση της Πάτρας με ομιλητή τον κ. Ανδρουλάκη, συμμετείχαν ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας, Γιώργος Παπανδρέου, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας και βουλευτής Ηλείας, Μιχάλης Κατρίνης και άλλα στελέχη του κόμματος.





Πηγή

www.real.gr

Next Post