Πλεύρης: Ο Παππάς ανέλαβε να ελέγξει τα ΜΜΕ και ο Παπαγγελόπουλος τη Δικαιοσύνη | ενότητες, πολιτική


Καλύτερος μάρτυρας στην προανακριτική τα sms του Παππά, δήλωσε ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας.

Σε σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να ελέγξει τους αρμούς της εξουσίας απέδωσε τη δραστηριότητα του Νίκου Παππά ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης λέγοντας ότι ο Παπαγγελόπουλος ανέλαβε να ελέγξει τη Δικαιοσύνη και ο Παππάς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

   “Σε ποινικό επίπεδο πρέπει να διερευνηθούν οι ευθύνες του Νίκου Παππά ή αλλιώς όπως τον μνημονεύει ο κ. Καλογρίτσας το λεβέντη και το καμάρι του. Τα sms στοιχειοθετούν την ποινική ευθύνη Παππά. Ήθελε κανάλι με μπροστινό τον Καλογρίτσα το οποίο θα ελέγχεται 100% με τον κ. Παππά.  Ο Υπουργός που είχε τον έλεγχο του διαγωνισμού κανόνιζε τις συναντήσεις Καλογρίτσα- CCC. Ο καλύτερος μάρτυρας στην προανακριτική είναι τα ίδια τα sms του Νίκου Παππά” είπε. 

  Ο κ. Πλεύρης υποστήριξε ότι ο Υπουργός που έπρεπε να θέσει τους κανόνες και να απέχει, μπήκε ως εγγυητής της διαδικασίας, κανόνιζε και εγγυήθηκε  να έρθουν λεφτά για τον Καλογρίτσα αλλά και στη δεύτερη φάση κανόνιζε τα ραντεβού του επιχειρηματία με ανταγωνιστές του.

   Ο κ. Πλεύρης έβαλε στο κάδρο και τον δικηγόρο κ. Αρτεμίου υποστηρίζοντας ότι πρέπει να ελεγχθεί ως συμμέτοχος  ενώ για τον κ. Παππά πρόσθεσε ότι με δική του εντολή η εφημερίδα Documento θα στοχοποιούσε συζύγους πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ. ” Τότε λειτουργούσε ως εκτελεστικός βραχίονας ο Βαξεβάνης. Τώρα μάλλον αυτός σας δίνει τον τόνο” είπε.  Αναφερόμενος στο γιατί απαλείφθηκε η κατηγορία της δωροληψίας ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι η Ν.Δ δεν ποινικοποιεί την πολιτική ζωή και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν στοιχεία αυτά δεν είναι επαρκή για την άσκηση δίωξης.





Πηγή

www.real.gr

Next Post