• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Τετάρτη, 20 Μαΐου 2026, 2:34
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Πολιτική

Το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πάνε την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ μέχρι τέλους

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
27 Ιουνίου 2025
στα Πολιτική
Share on FacebookShare on Twitter


Για το σκάνδαλο με τις επιδοτήσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ, την θέση που θα κρατήσει το ΠΑΣΟΚ όταν πάει η σχετική δικογραφία στην Βουλή και τις δημοσκοπήσεις μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς στους Νίκο Χατζηνικολάου, Κάτια Μακρή και Αντώνη Δελλατόλα από την συχνότητα του Realfm 97,8.

Σε ερώτηση τι θα πράξει το ΠΑΣΟΚ εάν η δικογραφία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ «δείξει» πολιτικά πρόσωπα ο Κώστας Τσουκαλάς είπε ότι «η καθαρή απάντηση είναι: και το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πάνε την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ μέχρι τέλους διότι αυτό το σκάνδαλο είναι ένα σκάνδαλο που αφορά την ΝΔ. Γεννήθηκε το 2017. Γιγαντώθηκε επί ΝΔ η οποία προσπαθεί με αδιανόητους συμψηφισμούς του τι έγινε το ’86 με το σκάνδαλο του καλαμποκιού να κρύψει τις ευθύνες της».

«Είναι άλλο πράγμα οι στρεβλώσεις και οι παθογένειες που μπορεί να υπήρχαν στα ζητήματα επιδοτήσεων και άλλο ότι εδώ σκιαγραφείται ένας μηχανισμός που με πολιτική κάλυψη ενδεχομένως ενημέρωνε κάποιους επιτήδειους τι να δηλώσουν», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

«Το ζήτημα αυτό το ανέδειξε από πέρσι ο Νίκος Ανδρουλάκης. Το αναδεικνύει και σήμερα. Η ΝΔ προσπαθεί με υπονοούμενα και υπαινιγμούς να δημιουργήσει μία αίσθηση ότι όλοι είναι ίδιοι. Δεν είναι όλοι ίδιοι ούτε ο Ανδρουλάκης είναι Μητσοτάκης και θα πάμε την υπόθεση αυτή μέχρι τέλους», υπογράμμισε ο Κώστας Τσουκαλάς.

Για τα χαμηλά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις ο Κώστας Τσουκαλάς σχολίασε ότι «βρισκόμαστε δύο χρόνια περίπου πριν τις προγραμματισμένες εθνικές εκλογές, μπορεί να γίνουν και νωρίτερα αλλά βρισκόμαστε δύο χρόνια πριν. Το ΠΑΣΟΚ σε μία σκηνή πολιτική που συνεχώς ρευστοποιείται και κόμματα διαλύονται, άλλα κόμματα σαν διάττοντες αστέρες ανεβαίνουν και ξαναπέφτουν είναι σταθερό σε μία ανοδική πορεία. Θεωρούμε ότι μπορούμε όσο θα μπαίνουν τα διλήμματα – και τα διλήμματα είναι πραγματικά δεν είναι κίβδηλα όπως εκείνα που βάζει η ΝΔ: Μητσοτάκης ή χάος- όσο μπαίνουν τα πραγματικά διλήμματα που είναι: υποβάθμιση του κύρους της χώρας στο διεθνές σκηνικό όπως συμβαίνει με την ΝΔ ή γεωπολιτική επανασύνδεση ώστε η χώρα να έχει σημαντικό ρόλο ασφάλειας και σταθερότητας».

Και συνέχισε: «Όσο μπαίνουν τα διλήμματα θα αντιλαμβάνεται ο κόσμος της παραγωγής, του μόχθου, οι μικρομεσαίοι, οι αγρότες, ο κόσμος της εργασίας ότι η επιλογή τους είναι το ΠΑΣΟΚ».

«Η ΝΔ γεννά πιο πολλά σκάνδαλα από όσα αντέχει η δημόσια συζήτηση με αποτέλεσμα η ατζέντα να γίνεται αναγκαστικά μόνο σκάνδαλα λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης. Συμφωνώ μαζί σας λοιπόν ότι θα έπρεπε να μπορεί η μάχη να γίνεται στην βάση των προγραμμάτων. Όμως, δεν μπορούμε να σιωπούμε ή να μην βλέπουμε αυτά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ως περιπτώσεις διασπάθισης πόρων», κατέληξε ο Κώστας Τσουκαλάς.

Ακούστε το ηχητικό:

https://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2025/06/2025-06-25-Κώστας-Τσουκαλάς-Χατζηνικολάου-Μακρή-Δελατόλας.mp3





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Ουκρανία: Τουλάχιστον 3 νεκροί σε ρωσικό βομβαρδισμό στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόφσκ

Next Post

Tο The Hellenic Initiative στο πλευρό των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ 

Next Post

Tο The Hellenic Initiative στο πλευρό των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ 

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.