Τ. Θεοδωρικάκος: Η αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζει απομονωμένη την τακτική του τεχνητού διχασμού | ενότητες, πολιτική


Ανακοίνωση-απάντηση στην αντίστοιχη του Π. Σκουρλέτη, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχετικά με την ” σύσταση από αστυνομικό όργανο προς την πρώην δήμαρχο της Γαύδου Γκέλη Καλλινίκου να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι να ολοκληρωθεί η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί για τον εορτασμό των Θεοφανείων”, εξέδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος επισημαίνει στην ανακοίνωση του απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ: «Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με την παρουσία του στη Γαύδο για τον εορτασμό των Θεοφανείων, έστειλε διεθνώς ένα στιβαρό εθνικό μήνυμα προς την Τουρκία. Και, ταυτόχρονα, ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας όλων των Ελλήνων».

Και καταλήγει, διαψεύδοντας το “επεισόδιο”, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη: «Η αξιωματική αντιπολίτευση, δυστυχώς, επιχειρεί να το υπονομεύσει. Με ψέματα και συκοφαντίες για τη στάση της Αστυνομίας. Συνεχίζει απομονωμένη τη γνώριμη τακτική του τεχνητού διχασμού. Και γι’ αυτό κρίνεται πολύ αυστηρά από τους πολίτες».

Στην ανακοίνωση του κ. Σκουρλέτη απάντησε και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδοντας με τη σειρά του την καταγγελόμενη «σύσταση” προς την κα Καλλινίκου από αστυνομικό όργανο.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στην ανακοίνωση του τονίζει πως τα δημοσιεύματα σχετικά με απαγόρευση μετακίνησης κατοίκου της Γαύδου από το σπίτι της, λόγω της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο νησί, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε ιστοσελίδες, σχετικά με απαγόρευση μετακίνησης από την οικία της, κατοίκου της Γαύδου, σήμερα 6 Ιανουαρίου 2023, από αστυνομικούς, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ





Πηγή

www.real.gr

Next Post