• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2026, 15:42
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Πολιτική

Φάμελλος για δυστύχημα Τεμπών: Να μην υπάρξει μπάζωμα της αλήθειας, όπως στην προανακριτική με τον Τριαντόπουλο

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
7 Μαΐου 2025
στα Πολιτική
Share on FacebookShare on Twitter


Στις κινήσεις αναφορικά με το “σκάνδαλο” της Ομάδας Αλήθειας, αναφέρθηκε στην εισήγηση του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο πρόεδρος του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η προαναγγελία για μήνυση και αγωγή εναντίον μου είναι ακόμα ένα περιστατικό αντιδημοκρατικού κατήφορου της ΝΔ. Στόχος τους είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εντολέας είναι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τους ενοχλούμε με τις πρωτοβουλίες μας και αυτό φαίνεται. Η μήνυση και η αγωγή είναι πολιτική δίωξη από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη. Πρέπει να πάρουν θέση όλα τα προοδευτικά κόμματα και να κινητοποιηθεί ο δημοκρατικός κόσμος. Θα καταθέσουμε και ερώτηση απευθείας στον πρωθυπουργό».

Αναφέρθηκε στο “έγκλημα των Τεμπών” λέγοντας: «Η δικογραφία στη Βουλή έχει έρθει χωρίς κατηγορητήριο και χωρίς ελεγχόμενους και με ευρύ χρονοδιάγραμμα, σε αντίθεση δηλαδή με τη δικογραφία για τον Τριαντόπουλο, που περιόριζε και τα αδικήματα και τα πρόσωπα. Προειδοποιούμε να μη γίνει το ίδιο μπάζωμα της αλήθειας, όπως με την προανακριτική Τριαντόπουλου».

Σημείωσε ακόμη ότι: «Χρειάζεται ουσιαστική και πλήρης έρευνα της δικογραφίας. Έχουμε ζητήσει η έρευνα να διευρυνθεί και χρονικά, και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σε προηγούμενες. Δεν θέλουμε να υπάρχει καμία σκιά. Αλλά δεν θα δεχτούμε να υπάρχει καμία υποβάθμιση των κατηγοριών για τον κ. Καραμανλή και γενικά την περίοδο Μητσοτάκη και προειδοποιούμε να μην επιχειρηθεί κανένας συμψηφισμός. Παραμένει η απαίτησή μας να έρθουν όλα τα στοιχεία και οι πραγματογνωμοσύνες στη Βουλή. Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα υπάρξει σύνταξη κατηγορητηρίου με αντικειμενικά στοιχεία και πλήρη διερεύνηση της δικογραφίας».

‘Ασκησε κριτική στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης: «Το υπερπλεόνασμα των 6,5 δισεκατομμυρίων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για το 2024 προέρχεται κατά κύριο λόγο από τους άδικους, έμμεσους φόρους και την υπερφορολόγηση που έχει επιβάλλει ο κ. Μητσοτάκης. Διαμορφώθηκε πλαίσιο αξόνων και προετοιμάστηκε ειδική έκδοση με τους 10+1 άξονες, της πολιτικής μας πρότασης, που είναι διαθέσιμη για τους πολίτες σε όλες τις οργανώσεις μας. Με το έντυπο αυτό θα ξεκινήσουμε εξωστρεφή καμπάνια και διάλογο με την κοινωνία».

Αναφέρθηκε στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: «Βασική αντίληψη του Συνεδρίου μας είναι η ανατροπή. Μία ανατροπή και στο κόμμα μας και στην πολιτική κατάσταση στη χώρα. Οι προτάσεις μας πρέπει να είναι και καινοτόμες και ανατρεπτικές. Αμφισβητούμε το σύστημα εξουσίας και δεν βολευόμαστε με διαχειριστικές λύσεις. Ετοιμάζονται μεγάλες προσυνεδριακές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα μέχρι το Συνέδριο, αρχής γενομένης από την Πάτρα τη Δευτέρα το απόγευμα. Το Συνέδριο του Ιουνίου πρέπει να είναι ανοιχτό, ευρωπαϊκό, ξεκάθαρα πολιτικό, με κοινωνικό χαρακτήρα που θα δώσει έμφαση και στον πολιτισμό και στη νεολαία. Να γίνει μία πολιτική γιορτή».

ΑΠΕ-ΜΠΕ





Πηγή

www.real.gr

Previous Post

Σε τροχιά σύγκρουσης Τουρκία και Ισραήλ για την Συρία

Next Post

Συνάντηση Τραμπ – Κάρνεϊ στον Λευκό Οίκο: «Φαντάζομαι θέλει να κάνει μία συμφωνία», λέει ο Αμερικανός Πρόεδρος

Next Post

Συνάντηση Τραμπ - Κάρνεϊ στον Λευκό Οίκο: «Φαντάζομαι θέλει να κάνει μία συμφωνία», λέει ο Αμερικανός Πρόεδρος

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.