Φρίκη στη Χαλκίδα: Την κρατούσε όμηρο και τη βίαζε επί 14 ημέρες | ενότητες, πολιτική


Σοκαριστικό περιστατικό βιασμού σημειώθηκε στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα μέσα σε διαμέρισμα, καθώς μια 25χρονη ήταν όμηρος για δεκατέσσερις ημέρες.

Η 25χρονη κατήγγειλε ότι ένας 29χρονος την κρατούσε όμηρο για δεκατέσσερις ημέρες, στο σπίτι του σε περιοχή της Χαλκίδας, όπου σύμφωνα με την ίδια την βίαζε. Σύμφωνα με το ρεπορταζ του evima.gr, o 29χρονος προσέλκυσε την κοπέλα μέσω viber, όπου την προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα. Η ίδια τον επισκέφτηκε στις 2 Σεπτεμβρίου, όπου και πήγε στη Χαλκίδα.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, η 25χρονη μετέβη σοκαρισμένη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, περιγράφοντας τις στιγμές φρίκης που βίωσε. 

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως όταν ο 29χρονος, βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι, εκείνη βρήκε αμέσως την ευκαιρία να καλέσει το 100.

Οι αστυνομικοί αναζητούσαν στην ευρύτερη περιοχή τον νεαρό, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από την προηγούμενη Πέμπτη.

Μετά την καταγγελία της 25χρονης οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 29χρονο, ο οποίος αρνείται όλες τις κατηγορίες και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, κατηγορούμενος για αρπαγή και βιασμό.

Ο 29χρονος υποστηρίζει ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την 25χρονη μετά από συναίνεσή της. Επίσης, υποστήριξε ότι με τη συναίνεσή της ήρθε από τη Λιθουανία στη Χαλκίδα. Ανέφερε επιπλέον πως εκείνος πλήρωσε τα εισιτήριά της.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παράνομη κατακράτηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Για το συμβάν έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.





Πηγή

www.real.gr

Next Post