Χαρίτσης στον realfm 97,8: Τα μέτρα της κυβέρνησης είναι ανεπαρκή και οδηγούν σε ακόμη βαθύτερη ύφεση | ενότητες, πολιτική


“To πιο σημαντικό δεν είναι αν είναι ευχαριστημένη η αντιπολίτευση, αλλά αν είναι ευχαριστημένοι οι φορείς της οικονομίας και πρέπει να σας πω ότι από τις επαφές που έχουμε όλο το τελευταίο διάστημα με καθημερινές τηλεδιασκέψεις, φαίνεται ότι έχουμε περάσει σε μια νέα φάση. Από εκεί που υπήρχε μια αγωνία για το αύριο, πλέον υπάρχει μια αγανάκτηση και ένας φόβος για αυτό που έρχεται στην ελληνική οικονομία” δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Τα μέτρα της κυβέρνησης δεν είναι μόνο ανεπαρκή αλλά οδηγούν σε ακόμη βαθύτερη ύφεση από αυτή που υπάρχει ήδη αντικειμενικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού σε όλες τις ευρωπαϊκές οικονομίες” τόνισε.

“Κατά τη γνώμη μας το πιο κρίσιμο είναι ότι η ελληνική οικονομία και λόγω των ιδιαιτεροτήτων της και των δομικών προβλημάτων θα έπρεπε να ενισχυθεί με μέτρα άμεσης ενίσχυσης της ρευστότητας των επιχειρήσεων και στήριξης των θέσεων εργασίας” πρόσθεσε.





Πηγή

www.real.gr

Next Post