• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2026, 10:36
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Τοπικά Νέα

Θανάσης Ανωγιάτης: ”Μου έγινε πρόταση από τον Νίκο Γεωργάκο, αλλά την απέρριψα” – (radio video) – Preveza Post

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
5 Οκτωβρίου 2022
στα Τοπικά Νέα
Share on FacebookShare on Twitter


Ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού ”Στροφή στο μέλλον” Θανάσης Ανωγιάτης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τον Γιάννη Βασιλειάδη, στο Ράδιο Πρέβεζα 93 το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο κ. Ανωγιάτης σχολίασε την 3ετη θητεία της δημοτικής αρχής του ”Δήμου της καρδιάς μας” με δήμαρχο τον Νίκο Γεωργάκο, λέγοντας ότι δεν έγινε κανένα ουσιαστικό έργο αυτά τα χρόνια, έργο που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της πόλης.

Ο δημοτικός σύμβουλος αναφέρθηκε επίσης στο σημαντικό θέμα του Νοσοκομείου και στην χορηγία του ιδρύματος Γιαννακόπουλου, που θα βοηθήσει στο να κατασκευαστούν τουαλέτες στα δωμάτια του Νοσοκομείου.

Μάλιστα ο κ. Ανωγιάτης αποκάλυψε ότι ήδη κατατέθηκε πρόταση στο αρμόδιο υπουργείο στο να χρηματοδοτήσει με ένα επιπλέον ποσό, προκειμένου να γίνουν και άλλα έργα στο Νοσοκομείο, το οποίο είναι ήδη γερασμένο και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Επίσης μίλησε για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού και τις απευθείας αναθέσεις, τη ΔΕΥΑ Πρέβεζας και τον πρόεδρο Φώτη Ζέρβα, ενώ ερωτηθείς αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, ο ίδιος είπε: ”Συνεχίζω να προσφέρω στην τοπική αυτοδιοίκηση και θέλω να το κάνω. Πρέπει ωστόσο να βγουν και άλλοι μπροστά, κυρίως νέοι άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με την τοπική αυτοδιοίκηση”.

Τέλος ο κ. Ανωγιάτης αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας από τον δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο, ωστόσο ο ίδιος την απέρριψε.

Ακούστε την τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Ανωγιάτη:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 





Πηγή

onprevezanews.gr

Previous Post

Παράταση της ανάρτησης των κτηματολογικών στοιχείων ακινήτων ζητά ο Δικηγορικός Σύλλογος Πρέβεζας – Preveza Post

Next Post

Έργα συντήρησης και διακοπές νερού σε Κοινότητες του Δήμου Πρέβεζας – Preveza Post

Next Post

Έργα συντήρησης και διακοπές νερού σε Κοινότητες του Δήμου Πρέβεζας - Preveza Post

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.