• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2026, 11:47
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Τοπικά Νέα

Πρόταση ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ εργαζομένων Πρέβεζας για πανεργατική απεργία στις 28 Φλεβάρη

Από Preveza Post
3 Φεβρουαρίου 2025
στα Τοπικά Νέα
Share on FacebookShare on Twitter


Πιάνοντας το «νήμα» από τα συγκλονιστικά συλλαλητήρια εργαζομένων, λαού και νεολαίας, των εκατοντάδων σωματείων, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 26/1 προτείνουμε τη κλιμάκωση του αγώνα με προκήρυξη απεργίας.

Καταθέτουμε πρόταση για την άμεση σύγκληση του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας με θέμα τη συνέχεια των κινητοποιήσεων με προκήρυξη απεργίας στις 28 Φλεβάρη , ακριβώς 2 χρόνια μετά το έγκλημα στα Τέμπη.

Απόφαση για απεργία εκείνη την ημέρα έχει πάρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αλλά και άλλα συνδικάτα!

Στις 28 Φλεβάρη πρέπει να νεκρώσει ολόκληρη η χώρα, να βουλιάξουν δρόμοι και πλατείες, να υπάρξει πραγματικός λαϊκός ξεσηκωμός.

Να μην δώσουμε καμία παράταση ζωής, κανένα χρονικό περιθώριο συνέχισης της εγκληματικής κυβερνητικής πολιτικής.

-Δικαιοσύνη τώρα για το έγκλημα στα Τέμπη! – Όχι στην συγκάλυψη

-ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ οι πραγματικοί υπεύθυνοι για το έγκλημα και μέτρα για να ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!

– Έξω εδώ και τώρα η Hellenic Train και όλοι οι ιδιώτες. Ασφαλείς, αποκλειστικά δημόσιες συγκοινωνίες, με λειτουργία σε όφελος του λαού, ενάντια στην λογική του κέρδους και την πολιτική της ιδιωτικοποίησης και της “απελευθέρωσης” ΕΕ-κεφαλαίου. Υγεία, παιδεία, νερό, ρεύμα, συγκοινωνίες είναι κοινωνικά αγαθά όχι εμπορεύματα.

-Κάτω η κυβέρνηση των δολοφόνων και της συγκάλυψης. Να πληρώσουν η κυβέρνηση της ΝΔ και όλες οι κυβερνήσεις που διέλυσαν τις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες της χώρας, αλλά και η Hellenic Train, το ιταλικό μονοπώλιο-ιδιοκτήτης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

τα μέλη της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας

Νάνος Βαγγέλης

Σιαφάκας Γιώργος



Πηγή

onprevezanews.gr

Previous Post

Ο «μεταρρυθμιστής» πρωθυπουργός έχει κάτι να πει;

Next Post

Αντίδραση της Κομισιόν στους δασμούς Τραμπ

Next Post

Αντίδραση της Κομισιόν στους δασμούς Τραμπ

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.