ADVERTISEMENT

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή έξω από σχολείο στην Καλαμάτα


Νέος σοβαρός ξυλοδαρμός μαθητή συνέβη σήμερα λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι έξω από το 3ο Γυμνάσιο Καλαμάτας, όταν ένας 16χρονος μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ της πόλης πήγε για να πάρει μια φίλη του στο σχόλασμα και 5 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον δέρνουν με κλωτσιές και μπουνιές.

Όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr, ο ένας από τους 5 φέρεται να είναι συνομήλικος και συμμαθητής στο ίδιο σχολείο με τον παθόντα, ο οποίος κατέληξε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Καλαμάτας όπου δέχτηκε τις Πρώτες Βοήθειες, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και αναχώρησε για το σπίτι του.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας έψαξαν για να βρουν τον 16χρονο που φέρεται ως ένας από τους θύτες, αλλά έως τώρα δεν έχει εντοπιστεί ούτε ο μαθητής ούτε οι γονείς του που αναζητούσαν οι αστυνομικές αρχές για να τους συλλάβουν για παραμέληση της εποπτείας του γιου τους.

Παράλληλα, γίνονται ενέργειες και διεξάγεται έρευνα τόσο για να διαπιστωθούν τα αίτια του ξυλοδαρμού, αλλά και για την ανακάλυψη της ταυτότητας των άλλων 4 θυτών.





Πηγή

www.real.gr

Next Post