Έστησε καρτέρι και μαχαίρωσε γείτονά του


Καταδικάστηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 55χρονος, ο οποίος κατηγορούταν για εξύβριση και σωματική βλάβη σε βάρος 45χρονου γείτονά του, καθώς του έστησε «καρτέρι», τον έβρισε και τον μαχαίρωσε έξω από την πολυκατοικία που διαμένουν, λόγω προσωπικών διαφορών.

Το περιστατικό συνέβη τον Ιούνιο του 2020 στο κέντρο του Βόλου, όπου ο κατηγορούμενος περίμενε τον 45χρονο κοντά στην είσοδο της πολυκατοικίας και όταν εκείνος γύρισε, του επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο συνολικού μήκους 19 εκατοστών και λάμας 9 εκατοστών, ρίχνοντας του μια μαχαιριά αριστερά στο ύψος της μέσης, με το θύμα να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο.

Οπως αναφέρει το thenewspaper.gr, στην απολογία του χθες ο 55χρονος δήλωσε πως ο ίδιος και ο γείτονάς του έχουν προηγούμενα, με χρόνιες διαφορές για τις οποίες μαλώνουν συνεχώς, ενώ ισχυρίστηκε πως ο 45χρονος είναι « εντελώς τρελός» και δημιουργεί προβλήματα σε όλη την πολυκατοικία.

Κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 13 μηνών με αναστολή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος αντίδικός του και η οικογένειά του βρίσκονται εδώ και καιρό σε αναζήτηση άλλης κατοικίας.





Πηγή

www.real.gr

Next Post