Βίντεο-ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση σε 16χρονο


Την παραδειγματική τιμωρία των πέντε ατόμων ζητούν οι γονείς του 16χρονου.

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε ένα βίντεο δευτερόλεπτα μετά την επίθεση που δέχτηκε ένας 16χρονος στη Νέα Φιλαδέλφεια από πέντε άτομα τα οποία έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας.

Το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το Star από αυτόπτη μάρτυρα που βρισκόταν σε μπαλκόνι, λίγα μέτρα από το συμβάν, φαίνεται ο 16χρονος να σφαδάζει από το πόνο και να φωνάζει «το κεφάλι μου», ενώ οι δράστες τρέπονται σε φυγή.

Οι ανήλικοι νταήδες που ξυλοκόπησαν με απίστευτη αγριότητα στη μέση του δρόμου τον άτυχο 16χρονο όπως φαίνεται στο βίντεο το βάζουν στα πόδια.

 

Τι λένε οι γονείς του 16χρονου

Οι γονείς του παιδιού μιλώντας στο STAR, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των πέντε δραστών, οι οποίοι και συνελήφθησαν λίγο μετά το συμβάν.

«Έφαγε την πρώτη και μετά σαν κατσίκι άρχισε να χτυπάει και αυτός. Αυτός τον πέταξε κάτω, γιατί δεν μπορούσε να τον παλέψει και έπεσαν πάνω του όλοι και τον βαρούσαν στο κεφάλι», δήλωσε ο πατέρας του 16χρονου.

Από την πλευρά της, η μητέρα του 16χρονου είπε πως «τον έβαλαν κάτω έξι άτομα, με μπουνιές και κλωτσιές. Τον χτυπούσαν μόνο στο κεφάλι».

Οι γονείς του θύματος ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των κατηγορούμενων, τονίζοντας: «Τιμωρία, θα το φτάσουμε μέχρι τα άκρα. Έχει ρήξη τυμπάνου, έχει μώλωπες, είναι πρησμένα τα ζυγωματικά του. Αν δεν κλείσει η τρύπα στο αφτί, θα υποβληθεί σε χειρουργείο».

Φίλοι των συλληφθέντων αποκάλυψαν ότι ο άγριος καβγάς φέρεται να έγινε για μία κοπέλα.





Πηγή

www.real.gr

Next Post