Δολοφονία 41χρονης: Στον ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι – Τι θα υποστηρίξει ο σύντροφός της


Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης θα μεταχθούν σήμερα ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου και ο φίλος του, που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της στην Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη.

Χθες, η εισαγγελέας άσκησε στους δυο τους ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα. Συγκεκριμένα, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία -όλα κατά συναυτουργία- και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.

Ο 39χρονος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς είχε πάρει ένα «βαρύ υπνωτικό χάπι» για να κοιμηθεί και μόλις ξύπνησε το πρωί η Γεωργία δεν ήταν στο σπίτι. Μάλιστα, ρίχνει τις ευθύνες στον φίλο του, ο οποίος μαζί με άγνωστο συνεργό του, όπως ισχυρίζεται, δολοφόνησαν τη Γεωργία και ο ίδιος δεν αντιλήφθηκε τίποτα.

«Δεν είχα σκοπό να κάνω κακό στη Γεωργία», φέρεται να επιμένει ο σύντροφος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος εμφανίζεται «οργισμένος» σαν να τον «πνίγει το δίκιο» για το γεγονός ότι κατηγορείται για κάτι «που δεν έκανε», όπως αναφέρει το voria.

Η γυναίκα, ήταν μητέρα μιας 13χρονης και κυοφορούσε το δεύτερο παιδί της, πριν δεχθεί τρεις μαχαιριές που έκοψαν το νήμα της ζωής της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Μετά από αγωνιώδεις έρευνες -κατά τις οποίες ο σύντροφός της εμφανιζόταν σε εκπομπές- το πτώμα της βρέθηκε χθες, 8 Ιανουαρίου, σε δασώδη περιοχή κοντά στα Βασιλικά και συγκεκριμένα στο Μονοπήγαδο, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

 Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν την δολοφονία της 41χρονης εγκύου από τον σύντροφό της έρχεται στη δημοσιότητα. 

Στο βίντεο που δημοσιεύει το MEGA φαίνεται το ζευγάρι να προχωράει μαζί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στις έντεκα παρά είκοσι το βράδυ. Το ζευγάρι προχωράει χαλαρό και είναι μάλιστα πιασμένο χέρι – χέρι.

 

Εκείνο το βράδυ η Γεωργία σχολάει από το ζαχαροπλαστείο, όπου εργαζόταν, και την περίμενε ο σύντροφός της, όπου πήραν ταξί με κατεύθυνση προς το σπίτι έμειναν μαζί στην Καλαμαριά.

Εκεί την περίμενε και ο φίλος του συντρόφου της, ο οποίος φαίνεται πως ήταν συνεννοημένος με εκείνον για όσα θα έκαναν στη συνέχεια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο φίλος του κατάφερε να ακινητοποιήσει την 41χρονη με μαχαίρι, ενώ ο σύντροφός της την έδεσε με χειροπέδες στα χέρια και τοποθέτησε ταινία στο στόμα της. Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού και της κατάφεραν πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό, με την 41χρονη να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Οι δύο δράστες μετά τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου της απέσπασαν το ποσό των 80 ευρώ.

 

Το βίαιο παρελθόν του δράστη

Η πρώην σύζυγός του 39χρονου μάλιστα  κατήγγειλε ότι τη χτυπούσε και ότι τότε εκείνη τον είχε μηνύσει.

«Ήξερα ότι με το μόλις που βγήκε αυτός στα κανάλια, αυτός την ‘έφαγε’. Αυτός δεν υπολογίζει τίποτα. Εγώ πιστεύω ότι το είχε σχεδιασμένο.  Τον είχα καταγγείλει για ξυλοδαρμό, βασικά σε όλες τις συντρόφους του τις χτυπούσε. Με είχε χτυπήσει στο μάτι του είχα κάνει και μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7 η πρώην σύζυγος του 39χρονου,  η οποία υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος έκλεβε, ακόμα και τα παιδιά τους αλλά και ότι ήταν δίγαμος.

«Αυτός έκλεβε από μένα από το σπίτι. Έκλεβε, τον σταυρό του μεγάλου μου γιου τον έκλεψε. Πιστεύω ότι έψαχνε θύματα για να ‘φάει’ λεφτά. Να πιάσει την καλή. Έτσι πιστεύω. Το διαζύγιο βγήκε 27 Δεκέμβρη του 2018, αυτός παντρεύτηκε τον Οκτώβριο δηλαδή ήτανε δίγαμος, εγώ δεν το γνώριζα».

Φίλες της δολοφονημένης Γεωργίας περιγράφουν τον 39χρονο ως ένα άνθρωπο χειριστικό, βίαιο, νευρικό. Φίλη της 41χρονης Γεωργίας δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό», πως ο 39χρονος «ήταν νευρικός, ο τρόπος που της φερότανε. Ήτανε βίαιος, ήτανε νευρικός. Δεν τα λέγε κιόλας φοβόταν. Ντρεπόταν να μας πει τέτοια πράγματα».

Όπως λέει στον ΑΝΤ1 ακόμα μία φίλη του θύματος ο κατηγορούμενος απομόνωσε την έγκυο γυναίκα από τους δικούς της ανθρώπους.

«Δεν τους άφηνε όλο έβρισκε δικαιολογίες για να μην τη συναντήσει. Μία έπιανε φωτιά το σπίτι του, μία θα τρέχανε στο νοσοκομείο, μία είναι άρρωστος και όλο ακυρωνότανε οι συναντήσεις με τη Γεωργία».

Οι Αρχές αναμένεται να ερευνήσουν και το παρελθόν του κατηγορούμενου.





Πηγή

www.real.gr

Next Post