Εκδήλωση για το νέο βιβλίο του Θ. Διαμαντόπουλου


Εκδήλωση με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του καθηγητή Θανάση Διαμαντόπουλου «Χωρίς στέμμα. Η αβασίλευτη του Μεσοπολέμου. Ανατομία ενός ιστορικοπολιτικού ατυχήματος» το οποίο μελετά και αναλύει την Α΄ Ελληνική Δημοκρατία, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 7 μ.μ.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Eξωτερικών, πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καθηγητής Α.Π.Θ., ο Δημήτρης Καιρίδης, υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ο Χάρης Μαμουλάκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πολιτικός μηχανικός, Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών και ο Ευάνθης Χατζηβασιλείου, καθηγητής του ΕΚΠΑ και γενικός γραμματέας του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, συζητούν με τον συγγραφέα για τη φύση του δημοκρατικού πολιτεύματος, καθώς και για τους παράγοντες που μπορούν να καταστήσουν μια δημοκρατία ασθενική και εύτρωτη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα«Γιάννης Μαρίνος» (πρώην Πολυχώρος) του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα)





Πηγή

www.real.gr

Next Post