ADVERTISEMENT

Η Ελλάδα καλωσορίζει το 2024 με γιορτές, συναυλίες, πάρτι και σόου πυροτεχνημάτων


Από άκρη σε άκρη η Ελλάδα ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 2024 με εορταστικές εκδηλώσεις  που έχουν προγραμματιστεί στα κέντρα μεγάλων και μικρότερων πόλεων της χώρας, με τις εκδηλώσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη να βρίσκονται στο επίκεντρο

Αθήνα

Για απόψε Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος Αθηναίων διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή γεμάτη μουσική, χορό και λάμψη! Η Πλατεία Συντάγματος μεταμορφώνεται και φέτος στο ιδανικότερο σκηνικό υποδοχής του νέου έτους, καθώς θα φιλοξενήσει δύο ξεχωριστές συναυλίες με πρωταγωνιστές τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Μαρίνα Σάττι.

Η πρωτοχρονιάτικη γιορτή της Πλατείας Συντάγματος ξεκίνησε στις 22:00 με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, και οικοδεσπότες την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο που θα υποδεχθούν στη σκηνή τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα πριν τα μεσάνυχτα θα δώσει το σύνθημα για την παραδοσιακή αντίστροφη μέτρηση της αλλαγής του χρόνου. Στην αλλαγή του χρόνου πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον αττικό ουρανό καλωσορίζοντας με λάμψη το 2024.

Δύο ξεχωριστές συναυλίες καλωσορίζουν το 2024 εκρηκτικά!

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα ανέβει στη σκηνή με την Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες γνήσιες λαϊκές φωνές, τον Βύρωνα Τσουράπη, πιστό συνοδοιπόρο του στις ζωντανές εμφανίσεις του, αλλά και τη δυναμική μπάντα «Ευγενείς Αλήτες» με τους Θανάση Τσακιράκη, Ηλία Λαμπρόπουλο, Αλέξανδρο Ζουγανέλη και Κατερίνα Λιάκη.

Το δικό της στίγμα θα δώσει στη βραδιά και η δημοφιλής τραγουδίστρια και εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2024, Μαρίνα Σάττι, με τους pop, mainstream και ethnic ρυθμούς της ως τις πρώτες ώρες του 2024.

Πάρτι ως το πρωί στη Βαρβάκειο!

Παράλληλα, από τις 23:00, και αυτήν την Πρωτοχρονιά η Βαρβάκειος Αγορά μετατρέπεται στο απόλυτο πρωτοχρονιάτικο dance floor! Ο Δήμος Αθηναίων και οι Street Outdoors μας προσκαλούν στο μεγαλύτερο και πιο ιδιαίτερο ΝΥΕ party της πόλης, όπου καταξιωμένοι DJ και παραγωγοί αναλαμβάνουν τα decks και μοιράζουν upbeat μουσική για χορό ως το πρωί.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη η οποία κινείται σε ιδιαίτερους ρυθμούς από το πρωί της Κυριακής, ο ουρανός αναμένεται να γεμίσει με φαναράκια, με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου. 

Μουσικά shows, χριστουγεννιάτικα happenings καθώς και άλλες δρατηριότητες σε γιορτινό κλίμα λαμβάνουν χώρα από το απόγευμα.

Τον ουρανό της Θεσσαλονίκης αναμένεται να φωτίσουν εντυπωσιακά πυροτεχνήματα στην αλλαγή του χρόνου. Η ρίψη τους θα γίνει στην πλατεία Αριστοτέλους. Πρόκειται για το «Fanarakia Christmas Event», που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Χανιά: Χαμός από κόσμο στο κέντρο για την αλλαγή του χρόνου

Πλήθος κόσμου στους δρόμους των Χανίων την τελευταία ημέρα του 2023. Οι Χανιώτες επέλεξαν να κατεβούν στην πόλη για ψώνια, φαγητό, ή και απλά για μια βόλτα και στο κέντρο της πόλης δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο.





Πηγή

www.real.gr

Next Post