Καλλιθέα: Πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα – Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη διαρρηκτών


Οι ίδιοι δράστες πριν από λίγες μέρες είχαν ληστέψει κατάστημα ειδών συγκόλλησης.

Ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει την περιπετειώδη καταδίωξη και τη σύλληψη διαρρηκτών στην Καλλιθέα. 

Σε αυτό, παρουσίασε το Mega, φαίνεται η στιγμή που αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ακινητοποιούν διαρρήκτη που είχε κρυφτεί σε πιλοτή πολυκατοικίας και του περνούν χειροπέδες.

Συγκεκριμένα, στις 13:30, μαζί με έναν ακόμη συνεργό του που επίσης συνελήφθη, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν σπίτια και καταστήματα στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Δοϊράνης στην Καλλιθέα, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι έλειπαν οι ένοικοι. Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από έναν ένοικο που ζήτησε βοήθεια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, τρεις μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησε η καταδίωξη.

Οι δύο δράστες πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα για να διαφύγουν. Οι πολίτες, έντρομοι, βγήκαν έξω από τα σπίτια και τα καταστήματα.

Το κυνηγητό των αστυνομικών με τους διαρρήκτες κράτησε περίπου ένα τέταρτο. Οι αστυνομικοί με τη βοήθεια πολιτών κατάφεραν να τους ακινητοποίησουν και να τους φορέσουν χειροπέδες.

Οι ίδιοι δράστες πριν από λίγες μέρες είχαν ληστέψει κατάστημα ειδών συγκόλλησης.

 

«Πριν από 5 ημέρες είχα τους δικούς μου εργολάβους και τους πήραν τα μηχανήματα μέσα από το αμάξι. Περάσανε, πήρανε τα μηχανήματα και φύγανε. Οι ίδιοι ακριβώς», ανέφερε καταστηματάρχης.

Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για σπείρα διαρρηκτών και αναζητεί τους συνεργούς τους.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του Mega, σε βάρος ατόμου που ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για 13 χρόνια, για ληστείες.

Ωστόσο, παρά την καταδικαστική απόφαση, δεν είχε συλληφθεί και κυκλοφορούσε ανενόχλητος, συνεχίζοντας τη δράση του.





Πηγή

www.real.gr

Next Post