Ονειρεμένες All Inclusive οικογενειακές διακοπές σε παραθαλάσσια ξενοδοχεία με συναρπαστικά φουσκωτά Fun Parks για τα παιδιά!


Το καλοκαίρι μπήκε πλέον για τα καλά με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν και σίγουρα κάποιοι από εσάς δεν έχετε προλάβει ακόμα να κλείσετε τις κυρίως διακοπές σας ή ψάχνετε πού να μείνετε για μία σύντομη απόδραση. 

Αν αναζητάτε προορισμούς και ξενοδοχεία που να είναι ιδανικά για οικογένειες, με διασκεδαστικές δραστηριότητες για τα παιδιά,  σας έχουμε παρακάτω ορισμένες προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν.

Evia Riviera Resort, Εύβοια

Το ανανεωμένο ξενοδοχείο του Ομίλου HotelBrain στην Αμάρυνθο,  Evia Riviera Resort,  2 μόλις ώρες από την Αθήνα αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τις οικογενειακές σας καλοκαιρινές διακοπές! Μπροστά σε μια μεγάλη παραλία με άμμο και βότσαλο, σε απόσταση αναπνοής από το χωριό της Αμάρυνθου και λίγα λεπτά από τις πόλεις της Χαλκίδας και της Ερέτριας προσφέρει άνετα δωμάτια και ευρύχωρους κοινόχρηστους χώρους, μεγάλη πισίνα, πλούσιους all inclusive μπουφέδες στο κεντρικό εστιατόριο, ατμοσφαιρικά μπαρ, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους και άμεση πρόσβαση στην παραλία. Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με ατελείωτο παιχνίδι στο νέο συναρπαστικό Fun Park με φουσκωτή νεροτσουλήθρα με πισίνα, φουσκωτό κάστρο με τσουλήθρα και νησί ηφαίστειο και τραμπολίνο για απίστευτη εκτόνωση και άθληση!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο τηλ. 2221200361 ή επισκεφτείτε το site του ξενοδοχείου εδώ.

Stefania Beach Resort, Εύβοια

Το Stefania Beach Resort του Ομίλου HotelBrain, βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία δίπλα στην πόλη της Αμάρυνθου στο νησί της Εύβοιας, μπροστά σε μια αμμώδη παραλία και αποτελεί ιδανική απόδραση για οικογένειες  που θέλουν ξεκούραστο ταξίδι για τις διακοπές τους. Χαλαρώστε με ένα all inclusive πακέτο διαμονής που περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεστε, πλούσια γεύματα στο κεντρικό εστιατόριο και ποτά στο μπαρ, ευρύχωρα δωμάτια με ηλιόλουστες βεράντες, πισίνα με θαλασσινό νερό, γήπεδα μπάσκετ, βόλει και τένις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν με το νέο εντυπωσιακό φουσκωτό γήπεδο μπάσκετ και ποδοσφαίρου για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και άθλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο τηλ. 2221200640 ή επισκεφτείτε το site του ξενοδοχείου εδώ.  

Calamos Beach Hotel, Κάλαμος

Το παραλιακό ξενοδοχείο του Ομίλου HotelBrain στους Αγίους Αποστόλους, Calamos Beach Family Club Hotel, μία μόλις ώρα από την καρδιά της Αθήνας είναι η τέλεια απόδραση για καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένεια ή τους φίλους σας και αποτελεί ιδανικό σημείο εκκίνησης για κοντινές εκδρομές στην πανέμορφη φύση και στο νησί της Εύβοιας ακριβώς απέναντι. Χαλαρώστε στα πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια με μπαλκόνι και εκπληκτική θεα στη θάλασσα και απολαύστε all inclusive υπηρεσίες με λαχταριστούς μπουφέδες και ποτά όλη μέρα στο κεντρικό εστιατόριο και μπαρ. Διασκεδάστε με μία ποικιλία δραστηριοτήτων για ολη την οικογένεια ενώ το νέο Fun Park θα ενθουσιάσει τους μικρούς σας μπόμπιρες με ένα εντυπωσιακό φουσκωτό με τσουλήθρα και πισίνα για ατελείωτες ώρες διασκέδασης!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο τηλ. 2221200927 ή επισκεφτείτε το site του ξενοδοχείου εδώ.

Olympian Bay Grand Resort, Πιερία

Το Olympian Bay Grand Resort του Ομίλου HotelBrain είναι ιδανικά τοποθετημένο πάνω σε μία αμμώδη παραλία με κρυστάλλινα νερά σε μία καταπράσινη περιοχή της Πιερίας, 45’ λεπτά από τη Θεσσαλονίκη και σε απόσταση αναπνοής από τη Λεπτοκαρυά. Ζήστε τις χαλαρές καλοκαιρινές διακοπές που ονειρεύεστε σε ένα ξενοδοχείο που προσφέρει ό,τι χρειάζεστε: φωτεινά δωμάτια με θέα στη θάλασσα ή στον Όλυμπο, μπουφέδες με λαχταριστά ζεστά και κρύα εδέσματα όλη μέρα, πισίνες, αθλητικές δραστηριότητες και πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα για όλα τα γούστα. Και για τα παιδιά…νέο εντυπωσιακό Mini Fun Park με τεράστια φουσκωτά για ατελείωτο παιχνίδι, άλματα και απίθανες προσγειώσεις, στίβο μάχης φουσκωτό με τοίχο αναρρίχησης, εμπόδια και μια μεγάλη τσουλήθρα, φουσκωτό γήπεδο μπάσκετ και ποδοσφαίρου και 4 τραμπολίνο για έναν εκρητικό συνδυασμό διασκέδασης και άθλησης!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο τηλ. 2351 700757 ή επισκεφτείτε το site του ξενοδοχείου εδώ.

Ανακαλύψτε περισσότερες προτάσεις για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με μία επίσκεψη στο www.hotelbrain.com, την επίσημη ιστοσελίδα του Ομίλου HotelBrain, του μεγαλύτερου σε αριθμό καταλυμάτων ξενοδοχειακού ομίλου στην Ελλάδα! Επωφεληθείτε από 10% έκπτωση από την πρώτη σας απ’ευθείας κράτηση σε πάνω από 95 ξενοδοχεία και περισσότερους από 39 δημοφιλείς προορισμούς.

Και φύγαμε για διακοπές!





Πηγή

www.real.gr

Next Post