«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Νέα καταγγελία για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο – Τι λέει πρώην εθελοντής


Νέα καταγγελία για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο από πρώην εθελοντή, ο οποίος, μεταξύ άλλων, περιέγραψε ότι ο ιδρυτής του “Άλλου Ανθρώπου” τους έδινε οδηγίες να κρύβονται όταν έκαναν αναλήψεις χρημάτων από ΑΤΜ.

«Μετρούσα τα χρήματα που είχαν κατατεθεί στον λογαριασμό και είχα δει έως 60.000 ευρώ σε 1,5 μήνα. Το μεγαλύτερο ποσό που είχα σηκώσει ήταν 7.500 ευρώ για να πάνε στα μπουζούκια» λέει ο πρώην εθελοντής.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, μιλώντας στον Alpha, τους έλεγε «να καλύπτουμε τα χαρακτηρστικά και να έχουμε πιο σκυφτά το κεφάλι για τις κάμερες στα ΑΤΜ» προσθέτοντας ότι «δεν τολμούσαμε να ρωτήσουμε» γιατί δίνονταν αυτές οι οδηγίες.

Όπως είπε πρώην εθελοντής στον “Άλλο Άνθρωπο” «οι λογαριασμοί και οι κάρτες που χρησιμοποιούσαν όσοι ήταν στον οικογενειακό κύκλο του Πολυχρονόπουλο ήταν έξι».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του «στην κοινωνική κουζίνα υπάρχει υπολογιστής που μαζευόταν μαζι με συγγενείς του (σ.σ. ο Πολυχρονόπουλος) και έπαιζε. Ξεκινούσαν από 1.500 ευρώ, άλλες φορές από 2.500 ευρώ. Μπορούσε να υπάρχουν 4.500 ευρώ στον λογαριασμό και να μηδενίζονταν μέσα σε μια ώρα».





Πηγή

www.real.gr

Next Post