Σε «κενά αέρος» το αεροδρόμιο


Σε… λίμνη μετατράπηκαν οι αίθουσες στο αεροδρόμιο της Ικαρίας με τους εργαζόμενους να σπεύδουν να τοποθετήσουν κουβάδες για τα νερά που έσταζαν από την οροφή. 

Η καταιγίδα που έπληξε το νησί άφησε τα σημάδια της στις αίθουσες αναχωρήσεων και αναμονής όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το real.gr.  

Επιβάτες υποστηρίζουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. «Όταν έχει νεροποντή στην Ικαρία, οι εσωτερικοί χώροι του αεροδρομίου γεμίζουν με νερό της βροχής. Πέφτουν κομμάτια από την οροφή και πλημμυρίζει ο τόπος. Ντροπή!», αναφέρει επιβάτης, σημειώνοντας ότι «το ζήτημα είναι γνωστό, ωστόσο υπάρχει αδιαφορία». 

Στις φωτογραφίες φαίνεται να έχει πλημμυρίσει το πάτωμα μπροστά από τα γκισέ του check in που παρέμεναν άδεια. Ενώ, κάτω από τις καρέκλες οι υπάλληλοι είχαν τοποθετήσει δοχεία σε μια προσπάθεια να μαζέψουν τα νερά. 

Σε άλλη φωτογραφία, μάλιστα, φαίνεται ξεκάθαρα η ζημιά που έχει υποστεί σε ένα σημείο η οροφή του αεροδρομίου. Το νερό της βροχής έχει διαβρώσει το ταβάνι με αποτέλεσμα να έχουν ανοίξει τρύπες και να φαίνονται κομμάτια της κατασκευής του κτηρίου. 

Ο κίνδυνος είναι εμφανής τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους ταξιδιώτες αφού συχνά πυκνά αποκολλιούνται κομμάτια της ψευδοροφής ενώ τα νερά τρέχουν σε σημεία από τα οποία διέρχονται καλώδια. «Δυστυχώς, κανείς δεν ενδιαφέρεται. Μάλλον κάποιοι θεωρούν ότι στα νησιά είμαστε πολίτες β’ κατηγορίας», δηλώνει ακόμη ένας ταξιδιώτης. 





Πηγή

www.real.gr

Next Post