Σύνταγμα: Σε εξέλιξη το αγροτικό συλλαλητήριο – Μπροστά από τη Βουλή τα τρακτέρ


Στην πλατεία Συντάγματος είναι συγκεντρωμένοι οι αγρότες, που έχουν συρρεύσει στην πρωτεύουσα απ΄όλα τα μέρη της Ελλάδας, διεκδικώντας τα αιτήματά τους.

Μπροστά από το Κοινοβούλιο, η Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας είναι γεμάτη από τρακτέρ και επαγγελματικά οχήματα και ο κόσμος πολύς, αφού στους διαδηλωτές έχουν προστεθεί ομοσπονδίες, σωματεία και συνδικάτα εργαζομένων από δεκάδες τομείς, που βρίσκονται στο Σύνταγμα για να συμπαρασταθούν στους αγρότες, τους οποίους υποδέχτηκαν με το σύνθημα: «Εργατιά, αγροτιά ενωμένοι μια γροθιά»

Με σημαίες, κόρνες, πανό και τον κόσμο να χειροκροτά στο πέρασμά τους, οι αγρότες έφτασαν με τα τρακτέρ τους, στο κέντρο της Αθήνας. Συνάδελφοί τους, που ήρθαν στην πρωτεύουσα με δεκάδες λεωφορεία, αγροτικά αυτοκίνητα και πλοία ετοιμάζονται να διαδηλώσουν στο μεγάλο συλλαλητήριο.

Απροσπέλαστο είναι αυτήν την ώρα το κέντρο της Αθήνας με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ειδικότερα κλειστές είναι αυτή τη στιγμή οι εξής οδοί και λεωφόροι: Πανεπιστημίου, Αμαλίας,  Συγγρού από την Αθανασίου Διάκου και  Βασιλίσσης Σοφίας από την Σέκερη. Κλειστές είναι και όλες οι κάθετοι οδοί αυτών.





Πηγή

www.real.gr

Next Post