Τι είπε ο 13χρονος που έπεσε θύμα εγκατάλειψης στη Θεσσαλονίκη


Ο ανήλικος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο.

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 13χρονος που έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη την Παρασκευή στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. 

Λίγο πριν εισαχθεί στο χειρουργείο, ο ανήλικος περιέγραψε στο Star πώς συνέβη το τροχαίο στην οδό Διδυμοτείχου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

«Ένας οδηγός με μαύρο Audi αγνοεί μία πινακίδα STOP από εκεί από τον κεντρικό που ερχόταν. Περνάει, αγνοεί τις διαβάσεις και τα σήματα πεζών και εγώ επειδή είχε κάτι κουτιά εκεί πέρα της ΔΕΗ δεν τον είδα και πήγα να περάσω για να χαιρετήσω κάποιον απέναντι και με πάτησε, ευτυχώς μόνο στο πόδι, δεν με έκοψε», περιέγραψε ο 13χρονος Πολυχρόνης. Και πρόσθεσε: «Ο οδηγός σταμάτησε και με ρώτησε αν είμαι καλά: κατέβηκε να με ρωτήσει άμα πετάχτηκα και εγώ του είπα “ναι”, καθώς τσίριζα από τον πόνο και είπε “εντάξει”, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό του και έφυγε».

Ο 13χρονος υποστήριξε ακόμα ότι θυμάται τα χαρακτηριστικά του ασυνείδητου οδηγού: «Τα χαρακτηριστικά του τα ξέρω όλα πολύ καλά, μιας και δε χτύπησα το κεφάλι μου. Θυμάμαι και από το αυτοκίνητο, Audi μαύρο με πινακίδα ξένη. Ήταν εκεί της γειτονιάς αυτός, φορούσε ροζ πουκάμισο με τρία κουμπιά, είχε γαλάζια μάτια, μιλούσε ελληνικα πολύ καλά, λευκόχρωμος, μελαχρινό μαλλί προς τα πλάγια, προς τα δεξιά, παντελόνι τζινάκι με μία καφέ ζώνη και μετά μπήκε μέσα στο αμάξι του και έφυγε».





Πηγή

www.real.gr

Next Post