Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 4χρονου που πνίγηκε σε πισίνα beach bar στην Πάρο.
«Εκείνος (ο πατέρας) είναι στο νεκροτομείο, κανονίζουν γιατί πρέπει να το πάνε στην Αθήνα το παιδί να το κηδέψουνε. Θέλω να ηρεμήσω λιγάκι, να το πενθήσω το εγγονάκι μου με την ησυχία μου», λέει ο παππούς του ανήλικου.
Ο 69χρονος, ιδιοκτήτης του beach bar, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, ήταν δηλωμένος και ως ναυαγοσώστης, με τις Αρχές ωστόσο να εξετάζουν αν είχε τη δυνατότητα και τη νόμιμη άδεια να ασκεί τα συγκεκριμένα καθήκοντα και αν βρισκόταν στο σημείο την κρίσιμη ώρα, όπως αναφέρει το Mega.
Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται στις συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί απομακρύνθηκε από τους γονείς του και κατάφερε να φτάσει στην πισίνα και να βρεθεί μέσα στο νερό.
Ο ιδιοκτήτης από τη μεριά του ισχυρίζεται πώς το ίδιο είχε ξανασυμβεί έναν μήνα πριν: «Είχε ξανάρθει πριν έναν μήνα και με τον τρόπο μας προσπαθήσαμε να τον διώξουμε. Έλειπε περίπου μισή ώρα, τρία τέταρτα».
«Οι γονείς καθόντουσαν σε ένα τραπεζάκι, δεν κάνανε καθόλου μπάνιο στη θάλασσα. Καθόντουσαν σε ένα τραπεζάκι, τρώγανε και πίνανε. Και κάποια στιγμή μου είπαν, ο υπάλληλος, που είναι εκεί, ότι το παιδάκι δεν το έβλεπε», λέει η σύζυγός του.
Πηγή
www.real.gr
