ADVERTISEMENT

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Θρήνος για την 50χρονη


Φρικτό δυστύχημα στο Μεσολόγγι. Τραγωδία με θύμα 50χρονη εργαζόμενη σε κρεοπωλείο.

Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν μόλις 4 ημέρες στο κρεοπωλείο. Το βράδυ της Παρασκευής πήγε να καθαρίσει τη κρεατομηχανή, όταν άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες αυτή άρχισε να λειτουργεί. Δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Στο φρικτό δυστύχημα παρούσα η 14χρονη κόρη της.

«Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Το μικρό κορίτσι αρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με νευρικό κλονισμό.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες, ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης

Στο πλαίσιο των ερευνών για το τραγικό περιστατικό, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται για εργατικό δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια. Σύμφωνα με τον πατέρα του, η μηχανή έχει διακόπτη ασφαλείας και λειτουργεί μόνο 2 φορές την εβδομάδα.

«Έχει διακόπτη ασφαλείας και γενικό. Πάντα κατεβάζουμε τον γενικό. Ήταν κατεβασμένη η ασφάλεια, αλλά φαίνεται την ανέβασε η κοπέλα για να μπορέσει να το γυρίσει από την άλλη μεριά, άθελά της έγινε αυτό που έγινε», είπε ο πατέρας του ιδιοκτήτη.





Πηγή

www.real.gr

Next Post