ADVERTISEMENT

Φονική συμπλοκή στο Μαρούσι: Τι εξετάζουν οι Αρχές


Σε εξέλιξη είνια οι έρευνες της Ασφάλειας μετά την αιματηρή συμπλοκή, με έναν νεκρό και δύο τραυματίες, έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται και ο τραυματίας, ενώ οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες εξωτερικά του νυχτερινού κέντρου.

Εκτιμάται ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα οι αστυνομικές Αρχές θα έιναι σε θέση να σχηματίσουν δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος συγκεκριμένου ή συγκεκριμένων προσώπων.

Το χρονικό της φονικής συμπλοκής

Λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα το θύμα μαζί με έναν ακόμη φίλο του έφτασε έξω από το νυχτερινό κέντρο και έκατσε στον αίθριο χώρο, βλέποντας την είσοδο.

Οπως αναφέρει το MEGA, μετά από περίπου δέκα λεπτά, ο δράστης μαζί με την παρέα του βγήκε από το μαγαζί με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας έντονος διάλογος μεταξύ των δύο νεαρών ανδρών.

Το θύμα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, προσπάθησε να βγάλει από το τσαντάκι που φορούσε ένα όπλο, το οποίο όμως έπαθε εμπλοκή με τον δράστη να τον μαχαιρώνει στο λαιμό και να τραυματίζει τουλάχιστον ακόμη δύο άτομα.

Στο σημείο επικράτησε πανικός.

«Είδαμε τους μετρ και τους ΟΠΚΕ τους αστυνομικούς να μην αφήνουν τον κόσμο να βγει έξω από το μαγαζί. Και εμείς όταν φεύγαμε περιμέναμε κανένα μισάωρο. Μετά μας έβγαζαν λίγους λίγους. Έξω από την πόρτα του μαγαζιού εκεί που έχει τα σκαλιά ήταν στοιχισμένοι οι αστυνομικοί και περνάγαμε σιγά σιγά για να μας τσεκάρουν. Κοίταζαν το κόσμο να δουν εάν ταιριάζει στις περιγραφές», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Η περιοχή αποκλείστηκε από τις Αρχές με τους αστυνομικούς να αναζητούν με τους φακούς στα χέρια το οποιοδήποτε στοιχείο.

Λίγη ώρα αργότερα, σε ένα παρτέρι εντόπισαν ένα πιστόλι των 22 χιλιοστών και μια σφαίρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο που είχε μαζί του το θύμα έπαθε εμπλοκή με αποτέλεσμα να δεχτεί την επίθεση από τον δράστη ενώ το φονικό μαχαίρι δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

 

Σκηνές έντασης και πανικού καταγράφονται σε βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο έξω από το νυχτερινό κέντρο που μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

 





Πηγή

www.real.gr

Next Post