Χριστίνα Σούζη: «Δοξάζω τον Θεό γιατί είχα άγιο»


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου επί της Λεωφόρου Κηφισίας με θύμα την μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη.

Η γνωστή μετεωρολόγος απεγκλωβίζεται αιμόφυρτη και μεταφέρεται σε νοσοκομείο. Η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο, με την ίδια να προσπαθεί να αφήσει πίσω το ισχυρό σοκ που υπέστη.

«Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο»

«Στο νοσοκομείο είμαι ακόμα, αρκετά καλύτερα. Έχω κάνει τις εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, μόνο το πρόσωπό μου έχει. Σίγουρα πάντως θα είμαι εδώ γιατί πρέπει να συνεχίσω την ενδοφλέβια αντιβίωση. Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο. Άγιο είχα», είπε η Χριστίνα Σούζη μιλώντας στο Mega.

Μιλώντας για την στιγμή που βγήκε από το αυτοκίνητο σημείωσε: «Πίστευα ότι βγήκα μόνη μου, απλά κάποιος μου έδωσε το χέρι του να βγω πιο εύκολα. Μου έδωσε το χέρι του για να βγω αυτό θυμάμαι, το θυμάμαι πολύ καλά», είπε η μετεωρολόγος.

«Η αγωνία μου ήταν μη χτύπησε κανένας άλλος άνθρωπος. Αυτό ήταν η αγωνία μου η μεγάλη, ευτυχώς όχι. Απίστευτο, αφού όλοι απορούσαν πως δεν έχω σπάσει κάτι, ούτε κι εγώ ξέρω. Δεν κατάλαβα, ούτε το πως κατάφερα και βγήκα χωρίς να έχω σπάσει κάτι, ούτε τίποτα», είπε.

«Μου λένε ότι μάλλον βρήκα στο κράσπεδο στη διαχωριστική. Ετοιμαζόμουν να στρίψω για να παρκάρω», είπε η Χριστίνα Σούζη.

B. Κωνσταντίνου: «Είδα μία κυρία μέσα στα αίματα»

Στο φανάρι που ακινητοποιείται το όχημα της Χριστίνας Σούζη έτυχε να βρίσκεται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναίκού Βασίλης Κωνσταντίνου, που βγήκε αμέσως από το δικό του όχημα για να βοηθήσει.

«Σταμάτησα κι εγώ, χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Έπρεπε να απεγκλωβίσουμε τα άτομα που ήταν μέσα ή το άτομο. Πήγα, είδα μία κυρία μέσα στα αίματα, η οποία προσπαθούσε να μαζέψει τα αίματα. Προσπάθησα να την ηρεμήσω, της λέω “μη φοβάστε, είστε εντάξει, θα σας βγάλω”», είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

«Την βγάλαμε, την πήρα, την έβαλα στο πεζοδρόμιο, προσπάθησα να την ηρεμήσω, Ήταν ήρεμη. Ήρθαν τα μέσα για να την πάρουν, την πήραν μετά από μισή ώρα περίπου και την πήγαν στο νοσοκομείο», συμπλήρωσε.

Πώς έγινε το τροχαίο

Το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη κινείται στη μεσαία λωρίδα και μπροστά στη δεξιά ένα μαύρο τζιπ με χαμηλότερη ταχύτητα. Στην αρχή του βίντεο τα δύο οχήματα συγκρούονται και αυτό που βρίσκεται η Χριστίνα Σούζη ανατρέπεται κι σέρνεται με τον ουρανό στο δρόμο.

Το μαύρο τζιπ φρενάρει και σε βίντεο φαίνεται από άλλη γωνία το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη να χτυπάει στα προστατευτικά και να ακινητοποιείται μπροστά από το φανάρι που υπάρχει στο σημείο.

Τη δική του εκτίμηση για το πως έγινε το τροχαίο και αναποδογύρισε το όχημα της Χριστίνας Σούζη έδωσε ο μηχανολόγος Γιώργος Καραμέρης.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, ο μηχανισμός για να τουμπάρει ένα αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα περίπλοκος, ιδιαίτερα για το όχημα της μετεωρολόγου, το οποίο είναι χαμηλό επιβατικό.

«Στην αρχή του βίντεο φαίνεται, αλλά όχι ξεκάθαρα, ότι το αυτοκίνητο τουμπάρει με το να σηκώσει τη δεξιά του πλευρά. Επίσης, φαίνεται σε μία φωτογραφία ότι η αριστερή πλευρά είναι ανέπαφη, το οποίο σημαίνει πως ότι προκάλεσε την εκτροπή του αυτοκινήτου θα ήρθε από μπροστά δεξιά», εξήγησε μετά την εξέταση των βίντεο ντοκουμέντων του τροχαίου.

 





Πηγή

www.real.gr

Next Post