Φόρουμ Νταβός: Ιερόδουλες κάνουν «χρυσές δουλειές» λόγω μεγάλης ζήτησης | ενότητες, κόσμος


Χρεώνουν τους συνέδρους μέχρι και 2.500 δολάρια τη βραδιά.

Η «καρδιά» της παγκόσμιας οικονομίας χτυπά στο Νταβός, με αξιωματούχους ανά τον κόσμο, στελέχη της βιομηχανίας και προσωπικότητες των ΜΜΕ να δίνουν το «παρών».

Ανάμεσά τους και «εργάτριες του σεξ» οι οποίες έχουν κατακλύσει στο ελβετικό θέρετρο για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συνέδρους του περίφημου Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ, με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι χρεώνουν έως και 2.500 δολάρια τη βραδιά.

Συγκεκριμένα, ιερόδουλη δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Bild ότι παρέχει συχνά υπηρεσίες σε συγκεκριμένο συμμετέχοντα από τις ΗΠΑ, ο οποίος πληρώνει 750 δολάρια την ώρα, ήτοι 2.500 δολάρια για ολόκληρη τη νύχτα. Μάλιστα ακολουθεί συγκεκριμένο κώδικα ντυσίματος, ώστε να ταιριάζει με τις ενδυμασίες του πλήθους στη συγκέντρωση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Επιπλέον, διαχειρίστρια υπηρεσίας συνοδών με έδρα την ελβετική πόλη Aargau, η οποία βρίσκεται περίπου 100 μίλια μακριά από το Νταβός, δήλωσε ότι δέχθηκε κρατήσεις για 11 ραντεβού και 25 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος.

«Κάποιοι κάνουν επίσης κράτηση για συνοδούς για τους ίδιους και τους υπαλλήλους τους ενόψει διοργάνωσης πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου», είπε η υπεύθυνη της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Αξίζει να τονιστεί ότι στην τελευταία διοργάνωση του Φόρουμ, το 2020, ένας Ελβετός αξιωματούχος είχε δηλώσεις στους Times του Λονδίνου ότι το λιγότερο 100 ιερόδουλες ταξίδεψαν στο Νταβός ενόψει των εργασιών του συνεδρίου.





Πηγή

www.real.gr

Next Post