[adrotate banner="16"]
ADVERTISEMENT

Θεοδωρικάκος για την υπόθεση της Πάτρας: Δικαίως κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους | ενότητες, πολιτική


Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, λέγοντας ότι υπάρχουν στοιχεία και για τα άλλα δύο παιδιά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, o υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την υπόθεση της Πάτρας και του θανάτου των τριών παιδιών, η οποία εδώ και περίπου 2,5 μήνες έχει απασχολήσει ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, αφού  ξεκαθάρισε πως η έρευνα για την υπόθεση της Πάτρας είναι εξονυχιστική, αποκάλυψε πως πράγματι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία  και για τα άλλα δύο παιδιά. Μάλιστα εξήγησε ότι οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται να πάρουν πάνω από 60 καταθέσεις από τους γιατρούς που στο παρελθόν έδωσαν τη μάχη για τη ζωή αυτών των παιδιών και από πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Όποιος ή όποιοι είναι ένοχοι για οποιαδήποτε δολοφονική πράξη θα συρθούν στη Δικαιοσύνη και θα έχουν την τύχη που τους αξίζει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Θα υπάρξει μια συνδυαστική ανάλυση και αξιοποίηση σε πολύ μεγάλο βαθμό των ιατροδικαστικών ερευνών. Όλα αυτά θα τεθούν υπόψη των αστυνομικών και ανακριτικών αρχών και θα βγουν τα πορίσματα που πρέπει», διευκρίνισε ο κ. Θεοδωρικάκος και συμπλήρωσε ότι μέσα από αυτή την ιστορία οι πολίτες μπορούν να εμπιστεύονται την Αστυνομία και τις κρατικές αρχές και όλοι να γνωρίζουν ότι κανείς δεν γλιτώνει από τον νόμο.

Τέλος, ο κ. Θεοδωρικάκος εξήγησε πως η έρευνα είναι πολυσύνθετη και εξονυχιστική, αλλά κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι θα είναι απολύτως αποτελεσματική.

«Όποιος ή όποιοι εμπλέκονται θεωρώ ότι δικαίως έχουν χάσει τον ύπνο τους, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι έχουν στοιχειώδη συνείδηση», είπε χαρακτηριστικά.

 





Πηγή

www.real.gr

Next Post