Μπογδάνος: Η Ελλάδα έχει κατεβάσει ρολά – Δεν χωράει ούτε ένας Αφγανός παραπάνω – ΒΙΝΤΕΟ | ενότητες, πολιτική


Κάθετα αντίθετος με πιθανή αύξηση των προσφυγικών ροών από το Αφγανιστάν στην Ελλάδα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο ανθρωπισμός με ξένα κόλλυβα τελείωσε και απευθύνομαι και στον κ. Σασόλι για παράδειγμα, τον αξιότιμο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο οποίος είπε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει δεκτούς πρόσφυγες από το Αφγανιστάν. Εφόσον αναφέρεται σε μερικές εκατοντάδες ή λίγες χιλιάδες διερμηνείς ή συνεργάτες της ΕΕ έχει καλώς, αλλιώς θα μου επιτραπεί η έκφραση -και συγγνώμη- να τους πάρει σπίτι του, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ στον ΑΝΤ1 . 

Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι μεταξύ άλλων ότι η «Η Ελλάδα έχει κατεβάσει ρολά. Δεν χωράει ούτε ένας Αφγανός παραπάνω» ενώ αναφέρθηκε και στις εικόνες του εορτασμού της «Ασούρα» με το έθιμο του αυτομαστιγώματος στην καρδιά του Πειραιά λέγοντας: «Το δημόσιο αυτομαστίγωμα είναι αντισυνταγματικό. Για το γεγονός πρέπει να αποδοθούν ευθύνες. Το να επιτρέπεται η περιφορά μιας μετανάστριας κούκλας κι όχι της εικόνας της Παναγίας είναι λάθος». 





Πηγή

www.real.gr

Next Post